gITARKA

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

gITARKA

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

no strasne by som cel vedet hrat na gitarke. no mam 15 a nesom ochotny chodit k nejakemu ucitelovi ktory by mi to len znechutil (aj tak nemam cas)

je mozne sa za takichto podmienok naucit na tom hrat? a za kolko zohnam gitaru?nejaku ojazednu :D na zaciatok staci????????

dik

PROSTE MA FASCINUJU GYTARKY A CHCEM VEDET NA TOMTO NASTROJI HRAT
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Priznaj sa ze nemas 15 ale 10 :P.Na gitarke sa ucim od 24.12.2007 doteraz ako samouk a uz zahram bez problemov doprovodnu gitaru v mnohych zlozitejsich piesnach.Je to o silnej voli a o tom ci to robis pre seba alebbo preto ze na to letia zenske
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paťko »

aj ja by som sa chcel naucit hrat na gitare ale sa bojim ze sa samoukou nebudem vediet lebo sa do toho vobec nevyznam
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mad dog: chces rhat na elektrickej alebo akustickej? akustiku kupis jazdenu za liter ak ti ide len o to mat nastroj, sice bude stat za *** ale bude ;) ak chces elektricku treba ti aj aparaturu, tj bud zosik+bednu, alebo co je pravdepodobnejsie tzv kombo, je zosilovac s reproduktorom v jednej bednicke, a pri elektrickej gitare vela zalezi od aparatury, teda aby si mal nieco co bude zniet aspon ako tak prijatelne bude ta to stat niekolkonasobne viac ako aby si mal aspon ako tak znejucu akustiku, ceny elektrik su od 4000 do 100 000+ aparatura sa pohybuje tiez v cenach od cca 3000 do stotisicov
DiegO co povazujes za zlozitejsi doprovod?
co sa tyka samouk vc ucitel, sukromny ucitel neznamena kohutik jaraby, ak si najdes nejakeho rockera budete drtit metalicu a ked bude dobry tak ti na tom v praxi ukaze teoriu, lebo ci sa ti to paci alebo nie, tak vsetci muzikanti poznaju teoriu, aspon zaklady inak by sa im k*rva tazko skladalo, ak ces hrat blues najdes dakeho bluesmana a mas to detto, da sa naucit aj ako samouk no urcte odporucam nejaku literaturu ktomu alebo nejake instruktazne videa, da sa to, ale budes postupovat omnoho pomalsie a budes chytat mnoho zlozlvykov, tak si treba ujasnit priority
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

aha no tak mozno by som pouvazoval aj o ucitelovi :P

ale tak naucit sa je naj na akustickej nie? ide mi to vediet hrat na gitary....casom ak by ma to chytilo a ak by mi to slo tak jednoznacne chcem elektricku....no porozmyslam.......diki
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

ColdRain : death/black.Dimmu Borgir, Amon Amarth
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mad dogg.SK napísal:aha no tak mozno by som pouvazoval aj o ucitelovi :P

ale tak naucit sa je naj na akustickej nie? ide mi to vediet hrat na gitary....casom ak by ma to chytilo a ak by mi to slo tak jednoznacne chcem elektricku....no porozmyslam.......diki
naucit sa da, ale ak ces prejst neskor na elektricku odporucam zacat na nejakom jumbe, tj nie na klasickej spanielke lebo ta ma sirsi hmatni a nilonove struny zatial co elektrika ma uzsi hmatnik a kovove struny, co povazujes za hrat? naucit s par akordov ktore sa daju hrat dokola pri taborakoch, alebo aj trosku rozumiet tomu preco je to tak ako to je a zvladat aj rozne improvizacie a pod...

diegO : dimmu ani AA nepocuvam, ale vseobecne su pokial viem v tomto zanre dost rychle doporvody, tak potom klobuk dole, len tak dalej
Robbie7
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Robbie7 »

Mno u mna je to tak, ze som dostal spanielku k Vianociam, ked som mal 14. Strasne som ju chcel, tak mi ju otec kupil, nejaku lacnu z toho obchodu v Auparku, za nejakych 5000,- sk. Myslel som si, ze budem musiet platit zbytocne peniaze za kurzy, ale nie je tomu tak. Uz dva roky sa ucim "obkukavanim" a "ucenim sa" z videii. Ucil som sa najma na Youtube. A teraz mi to celkom ide. A nie som sam, kto sa takto uci. Takych ludi je dost :D. No a samozrejme som zacinal tak, ze som si skusal zakladne akordy a neskorsie som skusal hrat tazke pesnicky, no nakoniec som sa ich naucil.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

gitara ti staci nejaka za 1500 od ruky :roll:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

pershing napísal:gitara ti staci nejaka za 1500 od ruky :roll:
Presne tak, pokiaľ nie si si istý, či Ti to dlho vydrží. Stačí keď bude hlavne ladiť, držať ladenie a nemať odraté pražce.

Add: potom nás príď pozrieť na kanál #hojko.muzikanti :wink:
Napísať odpoveď