Zdravim kupil som si nove PC a mam problem ze ako nahle moja graficka karta prejde do 3drezimu napise mi ze display driver stopped responding and has recovered. Predtym som podobne problemy nemal respektive to vyriesila zmena ovladaca. Tento krat vsak nic nepomaha.
Kupil som si no MB:Asus P5N-T Deluxe 780i Chispet. Intel Inside Q6600
MSI N280GTX SUPER OC. Zdroj tam je Corsair TX750W
Prosim pomozte. Na inej grafike to vsetko ide v poriadku ovladace som tam mal tie co boli zabalene ku Karte a potom aj najnovsie z nvidia stranky a nic mam Windows Vista Homa Basic 32bit avsak rovnaky problem bol aj na 64bit ultimate.
Test na 3dmark vantage bol kompletny ked som grafiku cez riva tuner podtaktoval na non oc hodnoty teda 600/1200/2200 od vyroby prisla karta ako 700/1400/2300 mam ju dat reklamovat?
Teplota podtaktovanej karty v zatazy je 105 stupnov co sa mi zda trochu moc.
Problem s new PC
mam dobru bednu dobre chladenu na kartu fukaju 4 12cm ventilatory. Napajanie som zapojil tak ako ma byt pri tej karte teda jeden 6pinovy a jeden 8 pinovy napajaci konektor. Niekde som cital ze niektore GTX280 su vadne a moc sa prehrievaju. TO bude asi aj moj problem len s tym ze ked je karta od vyroby pretaktovana tak ´vzdy ked prejde do 3d rezimu to spadne.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jednoznacne reklamacia nic ine ti nepomoze chcel som poradit preinstalovat win ale ako vravis skusal si na dovhc roznych vistach co uz zrejme reinstalacia nepomozeonly napísal:mam dobru bednu dobre chladenu na kartu fukaju 4 12cm ventilatory. Napajanie som zapojil tak ako ma byt pri tej karte teda jeden 6pinovy a jeden 8 pinovy napajaci konektor. Niekde som cital ze niektore GTX280 su vadne a moc sa prehrievaju. TO bude asi aj moj problem len s tym ze ked je karta od vyroby pretaktovana tak ´vzdy ked prejde do 3d rezimu to spadne.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
je to urcite problem karty, niektore kusy su chybna a hreju sa presne na 105 stupnov, mozte pozret google, tam je toho vela o tom probleme... Ale ja mam napr tu istu kartu od Gigabyte a ide pohode, pri zatazi mam cca 65 - 70 stupnov, v klude ma cca 39 - 42, takze tieto teploty by som povedal ze maju byt ak by karta bola bezchybna.
Re: Problem s new PC
mám rovnaký problém 
nový notebook HP G62,grafika ATI Mobility Radeon HD 5470.
neviem co stym,ci reklamovat alebo co,priemerne dva razy za den to padne takto.
poradte nieco
dakujem
nový notebook HP G62,grafika ATI Mobility Radeon HD 5470.
neviem co stym,ci reklamovat alebo co,priemerne dva razy za den to padne takto.
poradte nieco
dakujem