Andrej Šeban
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Andrej Šeban
Tak poznate tohto typka, včera som bol na jheo koncerte. mozem s cistym srdcom povedat ze patri k svetovej gitaristickej spicke. Myslim ze na svete je iba 10gitaristov ktory su GITARISTI s velkym G proste top ten a andrej patri medzi nich...
Ten koncert bol uzasny skvely andrej jammoval, bluesoval, zabaval sa s nami. Vratili sme ho styri krat potleskom na podium... co si o nom myslite vy?
Ten koncert bol uzasny skvely andrej jammoval, bluesoval, zabaval sa s nami. Vratili sme ho styri krat potleskom na podium... co si o nom myslite vy?
-
Vesper
Professional
Cool down Jeremy. Vyjadrenia o 10tich najlepsich gitaristoch a podobne su samozrejme totalne mimo ale napriek tomu Sebana velmi uznavam a zo Slovenska sa mu urcite nemoze rovnat nikto z gitaristov ktorych poznam (a tych je dost vela). Taky perfektny feeling na improvizaciu ako Andrej ma malokto plus jeho perfektne a originalne napady co sa tyka jammovania a samozrejme bezchybna technika su zarukou kvalitneho vystupenia. A o tom ze je velmi socialny clovek som pocul ale na moju skodu som este nemal tu cest navstivit jeho koncert
-
tomasito13
Star
Re: Andrej Šeban
myslim ze andrej je velmi slusny gitarista a ma perfektnu techniku aj improvizaciu ale tak daj mi tych 10 gitaristov som fakt zvedavyJeremy napísal:Tak poznate tohto typka, včera som bol na jheo koncerte. mozem s cistym srdcom povedat ze patri k svetovej gitaristickej spicke. Myslim ze na svete je iba 10gitaristov ktory su GITARISTI s velkym G proste top ten a andrej patri medzi nich...
-
Jeremy
Medium Professional
myslene tak ze patri medzi tu elitu gitarovu na svete. pisal som to tesne po koncerte tak som bol kus uneseny ale stale si myslim ze na svete nieje vela hudobnikov ako on. Resp zze patri k spicke
http://www.hotguitarist.com/guitar_arti ... layers.htm
tu su dost dobry gitaristi... a myslim ze seban patri urcite medzi tych prvych desat co sa tyka kvality techniky a vsetkeho. on sam vravel ze su lepsi ggitaristi ako on aj su ale proste patri k svetovej spicke skoda ze na slovensku sito ludia uvedomia tak za 30 rokov...
inac seban cvici doma na gitare 8 hodin denne
http://www.hotguitarist.com/guitar_arti ... layers.htm
tu su dost dobry gitaristi... a myslim ze seban patri urcite medzi tych prvych desat co sa tyka kvality techniky a vsetkeho. on sam vravel ze su lepsi ggitaristi ako on aj su ale proste patri k svetovej spicke skoda ze na slovensku sito ludia uvedomia tak za 30 rokov...
inac seban cvici doma na gitare 8 hodin denne
-
Thrash/Death
Star
ako cobain co vedel 4 akordy a daval ich stale dokola tam robi co? inak nic proti, nirvanu mam velmi rad... kazdopadne ten rebricek je divny....
k teme.... je to fakt good gitarista, ale robenie rebrickov v tomto smere je podla mna neadekvatne lebo kazdy hra nieco ine a kazdy ma svoj subjektivny nazor....
k teme.... je to fakt good gitarista, ale robenie rebrickov v tomto smere je podla mna neadekvatne lebo kazdy hra nieco ine a kazdy ma svoj subjektivny nazor....
-
Thrash/Death
Star
-
tomasito13
Star
uz ked spominas dobre programy na STV2 tak aj ja pridam svojou troskouSRneC napísal:v collegium musicum som videl nenormalne solo asi STV2 to bolo ..ulica plna plastov do dazda a ja som si musel ist vymenit slipy ... kiezby sme mali aspon 20 takych umelcov na slovensku