PC sukromie v servise

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
gabooo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gabooo »

hajzli. :D ....a keby mi odtial nahodou neco zmyzlo tak by som ich mohol zalovat ze porusenie sukromia??? :lol:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

gabooo napísal:hajzli. :D ....a keby mi odtial nahodou neco zmyzlo tak by som ich mohol zalovat ze porusenie sukromia??? :lol:
No ak by si to mohol aj dokázať.
gabooo
Light Star
Light Star

GIGABYTE napísal:No ak by si to mohol aj dokázať.
no sak to..... :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nie je to uplne k teme, ale scasti to s nou suvisi... opisem situaciu, ktoru som nedopatrenim musel prezit :)

sestrin notas (asus, kupeny bez OS) sa zacal nejako tr*kat, tak mi ho dala, nech sa na to pozriem... skusal som preinstalovat win a tak podobne, az som dosiel k tomu, ze chyba je v disku, takze notas siel na reklamacku... co cert nechcel, v mechanike som zabudol (samozrejme, ze i-legalnu kopiu XP-cka aj so serialom :oops: ) CD - zistil som to az ked sa vratil z reklamacky a prvykrat som ho zapol...

dobry trapas :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

smejo: Trapas??? Myslim, ze nieco take uz urcite zazili velakrat, navyse im to moze byt ukradnute, ci mas ten system legalny alebo nie.
gabooo
Light Star
Light Star

smejo napísal:nie je to uplne k teme, ale scasti to s nou suvisi... opisem situaciu, ktoru som nedopatrenim musel prezit :)

sestrin notas (asus, kupeny bez OS) sa zacal nejako tr*kat, tak mi ho dala, nech sa na to pozriem... skusal som preinstalovat win a tak podobne, az som dosiel k tomu, ze chyba je v disku, takze notas siel na reklamacku... co cert nechcel, v mechanike som zabudol (samozrejme, ze i-legalnu kopiu XP-cka aj so serialom :oops: ) CD - zistil som to az ked sa vratil z reklamacky a prvykrat som ho zapol...

:D ..cool...a ony ti na to nic?..ony to maju asi na haku...
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

ako ja som pracoval asi 2tyzdne v jednom pocitacovom obchode a ako robili sme vela pocitacov ale nemal som potrebu sa hrabat niekomu v Hdd za prve technici nemaju na to ani cas a nie to este chut sa ti tam hrabat
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

erik_tt napísal:ako ja som pracoval asi 2tyzdne v jednom pocitacovom obchode a ako robili sme vela pocitacov ale nemal som potrebu sa hrabat niekomu v Hdd za prve technici nemaju na to ani cas a nie to este chut sa ti tam hrabat
Ako ktorí, ako kde :wink:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

smejo napísal:nie je to uplne k teme, ale scasti to s nou suvisi... opisem situaciu, ktoru som nedopatrenim musel prezit :)

ako keby servisaci mali vsetko v kompe legalne. Sam som robil v jednom servise a na take veci sa vobec nepozeralo
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

co sa softveru tyka - uz to tu chrono spominal - mne ako predajcovi/servisnemu stredisku moze byt totalne jedno, ci ma zakaznik nelegalnu kopiu cohokolvek. Problem bude len vtedy, ak zakaznik bude od nas pozadovat, aby my sme nejakym sposobom (pre)instalovali ilegalny SW - zasadne nie.

Co sa osobnych dat tyka. Ak je to servisne stredisko kde si servisak cely den od nudy pcha prsty do prdele a pocita vonku vrabcov, tak mu taka zostava plna kadecoho moze priniest radost, vo forme hrabania sa v cudzich datach. Nakolko ale takych ludi si maloktory zamestnavatel moze dovolit, tak servisaci obvykle maju dost roboty aj bez tej masiny, nuz ale ked priamo na ploche na teba ziza zlozka s nazvom "xxx barborka" - no neotvoris to? :D

Co pise Shark s tym neuznanim reklamacie v pripade ilegalneho SW. Nakolko na SW sa zaruka nevztahuje, tak im to moze byt sumafuk, ak je problem v HW, tak nech na obrazovke vyskakuje aj 10x za minutu "Stali ste sa obetou softverovej kriminality", je ich povinnost to riesit. Ale zase uznavam, ze podobnou vetou odplasia neznalych zaujemcov o reklamaciu.
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

priatelka si kupila komp bez OS. doma sme samozrejme nainstalovali ilegal. neskorej jej prestal ist zvuk, tak to niesla na reklamacku. neskorej mi volal servisak s tym, ze to je hotove a ze som mu mohol hned povedat, ze tam nie je origos win. ked som prisiel pre to, tak mi povedal, ze tam hodil este nod a nejake programy. super servis :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

yoplin napísal:priatelka si kupila komp bez OS. doma sme samozrejme nainstalovali ilegal. neskorej jej prestal ist zvuk, tak to niesla na reklamacku. neskorej mi volal servisak s tym, ze to je hotove a ze som mu mohol hned povedat, ze tam nie je origos win. ked som prisiel pre to, tak mi povedal, ze tam hodil este nod a nejake programy. super servis :D
kazdy normalny servis to tak riesi,ja som mal pokazenu masinu na nej nelegalne ai vsetko clovek cca 55 rocny sa s tym sral tyzden a ani ho nenapadlo povedat nieco ohladom licencii pretoze to nieje jeho vec
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

staci pass na bios,grub,login a nepozru sa :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

galleon napísal:staci pass na bios,grub,login a nepozru sa :D
pass na bios je tina dve veci vyberu bateriu daju naspat a tvoj pass je davno fuc, zvalia to na opravu
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

co tym dosiahnes ze si zaheslujes PC nacimpr campr? Ten technik ma do zostavy pichnut prst a potom si z neho vycuckat aka je tam zavada? Technik potrebuje s PC pracovat, aby si ho mohol otestit. PC ktory by nemohol plnohodnotne spustit, mu je na dve veci ;) Ja byt tym technikom, ani sa nerypem s odstranovanim ochran, ale rovno to odovzdam zakaznikovi, ze ak je taky expert, tak nech si svoj problem riesi sam, pripadne nech to donesie tak, aby bolo mozne s tym pracovat. Naozaj maju ti ludia na servise aj inu robotu, nez babracku s tou jednou zostavou.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:co tym dosiahnes ze si zaheslujes PC nacimpr campr? Ten technik ma do zostavy pichnut prst a potom si z neho vycuckat aka je tam zavada? Technik potrebuje s PC pracovat, aby si ho mohol otestit. PC ktory by nemohol plnohodnotne spustit, mu je na dve veci ;) Ja byt tym technikom, ani sa nerypem s odstranovanim ochran, ale rovno to odovzdam zakaznikovi, ze ak je taky expert, tak nech si svoj problem riesi sam, pripadne nech to donesie tak, aby bolo mozne s tym pracovat. Naozaj maju ti ludia na servise aj inu robotu, nez babracku s tou jednou zostavou.
aj v tom je kus pravdy,

/inak rada ked to ides dat do servisu a nezelas si aby na nieco pozeral tak to zraruj bez komprimacie a zahesluj ten rar to neotvori aj ked sa posere, kazdopadne nehesluj instalcne subory windows a podobne :roll: :)
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

ked som mal este plombu na pc, tak som ho daval do servisu a povedali mi, ze nerucia za data co su na disku, ze si to mam zalohovat... xDDD
len neviem ako som to mal spravit, kedze do kompu som sa nedostal, aby som tam napojil iny disk :]
gabooo
Light Star
Light Star

uNreal_saTch^ napísal:ked som mal este plombu na pc, tak som ho daval do servisu a povedali mi, ze nerucia za data co su na disku, ze si to mam zalohovat... xDDD
len neviem ako som to mal spravit, kedze do kompu som sa nedostal, aby som tam napojil iny disk :]
no tak to je haluz...waw.. :D ...ti servisaci su sikovny.... :lol:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Jeden znamy: " Dnes bol u nas daky curak reklamovat disk a uz si doma z neho stahujem filmy"
gabooo
Light Star
Light Star

kukiak napísal:Jeden znamy: " Dnes bol u nas daky curak reklamovat disk a uz si doma z neho stahujem filmy"
no len aby mi toto nerobili aj na mojom.... :cry:
Napísať odpoveď