Dobry horor

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ledenaster »

Šu-Do napísal:paraada... hned som si to stiahol a pozrel... zaciatok taky divny.. cely cas som cakal na zombie :D .. nakoniec prisli... taky smiesny zombie a celkovo tie hlasky boli na nezaplatenie + CZ dub... toto mi pripomenulo Undead... :smt023
to bolo ovela lepsie nez Undead....Undead je podla mna najhorsi horor po tvorbe Uwe Bolla :lol:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

ledenaster napísal:to bolo ovela lepsie nez Undead....Undead je podla mna najhorsi horor po tvorbe Uwe Bolla :lol:
Nahodou :) Dobrýý film to bol :D ja som sa celkom bavil :)
A čo taky film Od súmraku do úsvitu? Stare dobre Rodriguezove filmy, kym nezačal točiť tie sračky pre deti :D Teda neviem, či tu ten film niekto spominal :D
A ked už sme pri komediach, tak za pozretie určite stoji Evil Dead I aj Evil Dead II od Sama Raimiho... A... Army of Darkness tiež nebolo.. no zlé, dalo sa celkom :)
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

Mne sa moc paci Usvit Mrtvych alebo Sumrak mrtvych :lol:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

SRneC napísal:fredy kruuuger :lol: ja som sa asi ani nebal ale bolo to nechutne ..neviem ci je to napln hororu

videl niekto japonsku nenavist : the grudge?
ja som to videl aj to mam ppci film myslim ta nenavist
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:cry: cchel som zalozit samostatnu temu ale musim to dat tu aby sa nepovedalo. Videl som film REC. MAM DOST. kamarat navzdory tomu ze som povaha a chlapec co vydrzi vela a strach nejako nepozna mi dal ten film nech si spravim atmosferu. Co je atmosfera? Ked ste sami doma-uplne sami nikto nikde. Tma a vonku hmla, zachod mate pokazeny a susedia vam hore furt s niecmy buchnu sadnete si a zapnete si hudbu na sluchatka.- to je atmosfera. Viete preco to pisem teraz? Lebo cakam do rana kym bude slnko ja prisam bohovi spat neidem - posledna scena ma dorazila :cry:
Asi je fakt rozdiel pozerat to cez den a v noci a piste si co chcete mam pri sebe dva noze a z izby sa nepohnem. a este sa do riti dakto bavi s elektrikou ma tu drbne sameho. shit to je strach....
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

qwerty-xyz napísal:som povaha a chlapec co vydrzi vela a strach nejako nepozna
qwerty-xyz napísal:piste si co chcete mam pri sebe dva noze a z izby sa nepohnem.
:hehe: :smt046 Si fakt dement :wink:

A k |REC| - podla mna ten film bola precenena sracka a cely cas som sa pri tom nudil, jedine pre co sa to oplatilo pozerat bola spominana zaverecna scena, ta bola dobra to sa musi uznat. Kazdopadne ostatok filmu nestoji za rec a kvoli desiatim minutam sa to neoplati pozerat takze fakt neodporucam.

Jediny horor pri ktorom som sa naozaj bal bol Blair Witch a aj to asi len kvoli tomu ze som mal desat rokov. Horory mi vzdy pridu skor smiesne ako strasidelne, nehovoriac o kadejakych gore pic*vinach ako SAW. Proste sa neviem zbavit myslienkovych pochodov ako ze je to vsetko bud dobre CGI alebo dobre masky a nikdy sa pri tom nezabavim :?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Gangy napísal:Jediny horor pri ktorom som sa naozaj bal bol Blair Witch a aj to asi len kvoli tomu ze som mal desat rokov. Horory mi vzdy pridu skor smiesne ako strasidelne, nehovoriac o kadejakych gore pic*vinach ako SAW. Proste sa neviem zbavit myslienkovych pochodov ako ze je to vsetko bud dobre CGI alebo dobre masky a nikdy sa pri tom nezabavim :?
Tak to je svata pravda a ja k tomu Blair Witch pridavam este Kukuricne deti 1.To bolo tiez dost huste. Este rok potom som obchadzala kukuricu :cry:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

REC ?
Ten film mi pripadal ako afektované divadielko, iba som sa nudil
Posledný horor pri ktorom som sa ozaj bál, bol detská hra, mal som 8 rokov a vtedy to bol pre mňa brutal... :D
qwerty-xyz

Gangy napísal::hehe: :smt046 Si fakt dement :wink:
:roll: nesom hovor si co chces proste som dva tyzdne furrt v kuse sam doma a posledna scena ma dostala a aj niektore ostatne,zvuk a tma robia svoje. Neverim ze s tebou pri par scenach netrhlo. Je rozdiel ked to pozeras s kamosmi za bieleho dna a ked si to "polomrtvy" pustis o druhej rano- tak ta tie sceny niektore preberu a nevrav ze nie. :roll: inak som z hororov viac menej v pohode,proste som to necakal a ked ti atmosferu robia este aj susedia alebo ti spadne v dreze riad v tej tme tak sa zlaknes,ja hej...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja som to kukal tiez v takom istom case ako ty.. cize tak okolo druhej rano... brutal som sa na to tesil..ale.. v podstate cely film nic... cakal som nieco a nic.. len par scen o ktorych som vedel ako dopadnu.. ale bolo tam aj takych asi dve, ktory trvali pol minuty kde to bolo take strasidelnejsie.. konkretne ked tam bola ta stara tlsta zenska.. a potom to male dievca...
inak nic.. a potom uz ten koniec.. akoze to bol bruuutal.. to nemalo chybu.. a v podstate aj ten celkovy koniec co priniesol, ze vlastne to dievca na konci zilo v tom dome tolko rokov.. a nikto nic nevedel
qwerty-xyz

Šu-Do napísal:ja som to kukal tiez v takom istom case ako ty.. cize tak okolo druhej rano... brutal som sa na to tesil..ale.. v podstate cely film nic... cakal som nieco a nic.. len par scen o ktorych som vedel ako dopadnu.. ale bolo tam aj takych asi dve, ktory trvali pol minuty kde to bolo take strasidelnejsie.. konkretne ked tam bola ta stara tlsta zenska.. a potom to male dievca...
inak nic.. a potom uz ten koniec.. akoze to bol bruuutal.. to nemalo chybu.. a v podstate aj ten celkovy koniec co priniesol, ze vlastne to dievca na konci zilo v tom dome tolko rokov.. a nikto nic nevedel
:twisted: no ved hej ale situacie(akoze prievan a otvorenie dveri atd) ktore sa fakt ze nahodne stali u nas doma by vylakali asi kazdeho aj bez toho aby pred tym videl nejaky horror.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tak to si nepozeral o tretej rano kruh s tym, ze zazvonila pevna siet asi 30 cm od teba :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Dobrý je Hellraiser :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no kukol som ten grudge ...z x milionov trhov ma myklo asi raz a cely film som sa nebal ani nic :(ALE!!!!! prvych 1-2 minuty bol akysi bledy obraz a fakt nechutne zabery to som sa isiel posrat som myslel ze to tak bude pokracovat ale potom zacal film :(
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

qwerty-xyz napísal::roll: nesom hovor si co chces
Poukazoval som na ten kontrast dvoch citacii z jedneho tvojho prispevku ale to si asi nepochopil.

A tiez som to pozeral v noci ked som bol sam doma a... nic. Bola to fakt nuda. To ze ty akurat ked pozeras horor tak mas doma poltergeist a zrazu ti pada riad, otvaraju sa balkony atd. tak to je uz samozrejme nieco ine... :lol: :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

qwerty-xyz napísal::twisted: no ved hej ale situacie(akoze prievan a otvorenie dveri atd) ktore sa fakt ze nahodne stali u nas doma by vylakali asi kazdeho aj bez toho aby pred tym videl nejaky horror.
takže pokazený záchod, padajúci riad, sám doma, vonku hmla, susedia občas s niečím buchnú, kamaráti žiadny, Nemáš strach ale pri FILME si záhadne mal, pokazený bicykel a eśte k tomu lekoklatik ktorý to všetko sleduje a dáva ti to spapkať. Hmm mne sa zdá že celý tvoj život je jeden horor.

k teme. Ja mám rád sériu SAW. Má príbeh a nechutné scény. Ja som na bakané scény dosť krehký ale tak pozriem všetko s prižmúrenými očami :D

PS. qwerty asi máš pocit že som na teba zabudol a teraz by si mi rád napísal že si si myslel že som ti dal konečne pokoj. Omyl, len som ti dával nádych na tvoje nové "neuveriteľné" príbehy :)

//samozrejme. A ja som bicykel a mám štyri kolesá :)
qwerty-xyz

lekoklatik napísal:takže pokazený záchod, padajúci riad, sám doma, vonku hmla, susedia občas s niečím buchnú, kamaráti žiadny, Nemáš strach ale pri FILME si záhadne mal, pokazený bicykel a eśte k tomu lekoklatik ktorý to všetko sleduje a dáva ti to spapkať. Hmm mne sa zdá že celý tvoj život je jeden horor.

k teme. Ja mám rád sériu SAW. Má príbeh a nechutné scény. Ja som na bakané scény dosť krehký ale tak pozriem všetko s prižmúrenými očami :D

PS. qwerty asi máš pocit že som na teba zabudol a teraz by si mi rád napísal že si si myslel že som ti dal konečne pokoj. Omyl, len som ti dával nádych na tvoje nové "neuveriteľné" príbehy :)
:roll: ty si proste debil. V kuchyni som nechal pootvorene oknu pretoze ked som si robil na noc hrianky tak mi smrdela cela kuchyna tak som ho nechal pootvorene ked je plastove okno tak sa da tak trocha poiotvorit a siel vonku. riady som naukladal same taniere do odkvapkavaca takze sa mohli posunut kedykolvek a bytove jadro mame trochu aj na vodovahe z kopca takze sa deje asi to ze dvere do kupene sa same otvaraju ked nie su zavrete uplne a dvere do zachoda sa zase zatvaraju. Ked mas otvorene okno aj v mojej izbe lebo ked ti cely den pieklo slnko do izby a nebol si doma tak sa ti spravi v izbe celkom dusno. Takze nasledovne.Prides domov otvorsi si okno pozeras film zosokujes sa pri poslednej scenke. na opacnej strane bytovky ti zafuka vietor cize pohnu sa riady,pohne to s dverami od zachodu ktore sa automatikcy pomalicky zacnu zatvarat az buchnu do zarubne a nasledne sa ti pomaly zacnu otvarat dvete do izby z tlaku ktory vznikol pretoze mas otvorene okno v izve aj ty. Uz som to dvakrat skusal pocas dna bolo ta tak. Akurat vtedy to mna poriadne vylakalo. ano zhoda nahod a moji kamaratio dole v meste? maju susedu ktora mapapiere od hlavy je namesacna a ma alzhaimera. Po tom horore jak sli ona bola vonku len v nocnej koseli a vyzerala presne ako ta baba zo zaciatku filmu,tak tiez mali dost.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

CREEP/METRO k tomuto filmu som sa dostal až teraz, ale... dosť sa mi pačil... bola tam dobra atmosfera... Niečo na štyl The Hills have Eyes... akurát vyprahnutú púšť posiatu kopcami nahradilo londýnske metro... Cely film sa odohrava počas jednej noci v metre, kde uviazla žena, ktora sa snaži prežiť, pretože po nej "niečo" ide... teda presnejšie v starych tuneloch a bočnych chodbach metra... hned pri uvodnej scenke filmu som sa prijemne naladil...

//hodnotenie filmu? nie velmi solidne :D ale tak... hodnotia to asi ludia, čo nemaju vkus na horrory :) alebo som len ja čudny? :D
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Šu-Do napísal:tak to si nepozeral o tretej rano kruh s tym, ze zazvonila pevna siet asi 30 cm od teba :D
hh.ja ti verim mne sa stalo to iste..bol som sam doma asi pol druhej v noci a rodicia boli prec si visli.tak som si spustil kruh..celkom pohoda zaciatok filmu az potom to na mna zacalo posobit a cely film uplne napati,vylakany a pod.dopozeram film este 5 minut pozeram do blba.a zrazu zazvoni telefon!!v tu chvilu som sa skoro posrall a tak zlakol ze som az nadskocil.3 minuty rozmyslam ci to mam zdvihnut.nakoniec zdvihnem a tam mama:Ahoj.dufam ze este nespis ak nie tak este ostan hore pretoze sme si zabudli kluce tak za cvilu dojdeme!No proste ulava jak hovado :lol:

no a k téme.mne sa lubil film hore spominany Creep.dost nechutne a taktiez sa my pacil The mist ktori som nedavno videl a este The Happening :wink:
Napísať odpoveď