rozmýšlam o ich kúpe má niekto s nimi skúsenosti?
www.tufo.com
zaujímali by ma jazdné vlasnosti rozdiel pri jazde s nimi a s pláštami,, ale hlavne defektovost pretože nie je to lacná záležitosť a asi oprava tam je v podstate pre mna nemožná .
takže rád by som najprv niečo o tom vedel z vašich skúseností (dobrých/zlých)
editt//
to mi chcete povedať že nikto sa do toho nevyzná?
Pláštovky Tufo
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
čo potrebuješ vedieť, 60 tpi ti stačí na nejaký trening rekreaciu, 120 už je v pohode,
ja osobne jazdím vittorie corsy čo sú najvyššie 290 tpi a v živote som na nich nedostal defekt a to už mám odjazdené zopár 10K km.
Aké sú ich ceny? V ba u rollera (znalý vedia) zoženieš tie vittorie do 1000 sk, inde ich majú aj za 2500 -3000
ja osobne jazdím vittorie corsy čo sú najvyššie 290 tpi a v živote som na nich nedostal defekt a to už mám odjazdené zopár 10K km.
Aké sú ich ceny? V ba u rollera (znalý vedia) zoženieš tie vittorie do 1000 sk, inde ich majú aj za 2500 -3000
-
triple
Guru wannabe
rozmýšlal som nad tufo C S33 Special - hmotnosť 335g, 8-12 bar, 120 tpi
cena okolo 1200-1500? zatial som kukal iba na nete .. ale isto ich viem zohnať lacnejšie
poprípade ved to nemusia byť plášťovky len tufo samozrejme .. len všeobecne či sa oplatí kupovať pláštovky alebo mám ostať pri plášťoch..
ktoré pláštovky sa oplatia to zistíme pak
cena okolo 1200-1500? zatial som kukal iba na nete .. ale isto ich viem zohnať lacnejšie
poprípade ved to nemusia byť plášťovky len tufo samozrejme .. len všeobecne či sa oplatí kupovať pláštovky alebo mám ostať pri plášťoch..
ktoré pláštovky sa oplatia to zistíme pak
-
vajda65
Medium Professional
prečo chceš silou mocou galusky, ak kvôli váhe tak dobrý plášt a light dušou bude mať menej gramov....
Ako vravím tie corsy aj s ultralight dušou majú dokopy cca 320 a tpi 290 čo môžeš chodiť aj po skle v pohode, to ta už pomaly ochráni aj pred strelami
.
Cena: 1100 aj s dušou, a o také tri triedy inde....
Ako vravím tie corsy aj s ultralight dušou majú dokopy cca 320 a tpi 290 čo môžeš chodiť aj po skle v pohode, to ta už pomaly ochráni aj pred strelami
Cena: 1100 aj s dušou, a o také tri triedy inde....