Keeway Superlight 125

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

TU je priestor na rychle yjadrenie nazoru kto nema cas moc vypisovat

Hlasovanie ukončené 18 sep 2008, 17:57

Ano je to kvalitna motorka a som snou spokojny alebo som pocul/docital sa ze je dobra.
0
Žiadne hlasovania
Je to slusna motorka a na bezne vozenie a vyblaznenie sa uplne staci
2
50%
Nieje to najlepsia motorka a je snou vela starosti a caste navstevy servisu
2
50%

Celkom hlasov: 4

Set3010
Novice
Novice

Keeway Superlight 125

Príspevok od používateľa Set3010 »

Nazdar chcem sa opytat co si myslite o motorke Keeway Superlight 125 prave som si ju kupil a chcem vediet ci sa mam pripravit na nejake poruchy alebo ine neprijemnosti bo zatial som sa nikde nedocital onej nieco zle.Dik za odpoved.
P.S. pridal som aj mensie hlasovanie pre tych co chcu vyjadrit svoj nazor priamo a nechce sa im zbytocne pisat dlhe texty. a este by som chcel vediet od niekoho kto ju ma kolko asi da lebo v papieroch pisu 80km/h ale kamaratova ma v papieroch 95 a da 140 tak asi aj tato da o nieco viac ja to este odskusat neviem nieje nanej este ani 300Km tak nechcem prilis vytacat motor
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no ten motor urcite nevytacaj este ked neni dobre zabehnuty..ked ho dobre zabehnes tak on sa ti potom odvdaci..papiere a realita je vzdy neco ine....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

keeway superlight je proste keeway superlight, nikdy to nebude electra glide alebo podobne, na bezne vozenie si myslim ze postacuje, ale daval by som si velkeho majzla na priebezne kontroly vsetkeho co sa moze posrat a moze ta to pak mrzet ... upadnuty kufor alebo spetak, cert ho vem, ale ked sa ti povolia rajdy alebo co to bude vacsia sranda ...

btw.: pre viac kvalifikovanych informacii od ludi co tomu rozumeju by som nesiel na forum prepchate detmi ktore vacsmi zaujima sex drogy a miesto povestneho rock and rollu hiphop, ale by som navstivil najznamejsi slovensky moto portal v sekcii forum ... ak nahodou nevies ktory to je tak napis PM ...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

mimochodom pridaj si do ankety "neviem" lebo kludne sa mozu najst zaskodnici ktory o tom vobec nic nevedia a aj tak nieco zahlasuju
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

thek, tento pripad vsak nepotries pridanim "neviem" do ankety ... nutnym krokom k skvalitneniu, by bolo donutit deti aby si vstupili do svedomia, ze ked nemaju co napisat, tak nech nepisu, ked nevedia pre co zahlasovat, nech nehlasuju a tak ...
Napísať odpoveď