to mozes spravit tak mne, mne to nebude vadit
dik za vysvetlenie chrono.
brm napísal:Nejde o chybu ako skôr o postreh.. po načítaní hlavnej stránky vpravo hore máte:
Nebolo by lepšie ujednotiť to "vaše" a "moje"? Buď vaše príspevky a vaše citované príspevky alebo moje príspevky a moje citované príspevky..
toto som si vsimol aj ja, mimochodom spisovne je Vaše
no tak to je riadna blbost, spisovne je aj vas(e) aj Vas(e), s velkym V sa to pise napr. v oficialnom pisomnom styku (formalne listy), ked tym niekomu vyjadrujes uctu, vykas, atd.. ale to nic nemeni na tom, ze s malym v je to rovnako spisovne a v tomto pripade bez problemu
keď som ten mod písal, skúšal som ho pochopitelne na locale. Na svojom locale sú si všetci rovní, a tam sa nevyká ale tyká. A keď som ho dal t0m4s3mu na nahodenie, nevedel to prepísať
Ak hladam uzivatela podla nicku cez zoznam uzivatelov, napisem do policka nick a ked stlacim enter nespusti sa vyhladavanie, ale neieco ako znovu-nacitanie stranky.
A este jdna vec, co uz tu aj bola spomenuta, ked kliknem na hladat, bolo by fajn, aby bol kurzor umiestneny hned v policku na pisanie, nech netreba klikat. Je to tak vo vsetkych vyhladavacoch a clovek je na to uz zvyknuty.
Problém je, že je tam jeden form, ktorý má viac tlačidiel na odosielanie a keď sa použije Enter, tak to funguje, ako keby sa stlačilo prvé tlačidlo (prvé tlačidlo je Zoradiť). Asi by pomohlo, keby sa to rozdelilo do dvoch formov.
vludila sa taka chybicka ze ked som chcel darovat karmu istemu uzivatelovi nick: 17 tak mi vyhodilo tuto hlasku vid obr v prilohe..... pri ostatnych mi to nerobi ...
S logom to momentalne viazne, pretoze uplink ma toho vela, aj teraz boli dva sviatky. V piatok by to nemal kto zmenit a v pondelok sa to nejak nestihlo.
Tak mam malu prosbu na nejakeho admina / moda.
Tu v tomto prispevku: http://www.hojko.com/post965531.html#965531
niekto pridal prilohu a mala dost dohy nazov a roztahuje stranu.
v postate to ani nieje chyba ale bolo by dobre keby to niekto editne a skrati nazov obrazkov dik.
//srry nebuduce to uz bude cez report, nenapadlo ma to.
//neni zac.
ak chceš niečo zmeniť v profile, napíš mi ss. Registrácie sú dočasne pozastavené ako si sa mohol dočítať (a to je spojené aj s upravovaním osobných nastavení)
ked uz sme pri tej teme..ked som v nej a chcem ist pred (ci uz do "Hladam" alebo na index fora), vzdy mi vypne prehliadac (Force Quit)..vcera mi to este nerobilo, az dnes doobeda zacalo, ked som prisiel..je chyba u mna?
konyk87 napísal:ked uz sme pri tej teme..ked som v nej a chcem ist pred (ci uz do "Hladam" alebo na index fora), vzdy mi vypne prehliadac (Force Quit)..vcera mi to este nerobilo, az dnes doobeda zacalo, ked som prisiel..je chyba u mna?
Myslím, že nie aj mne robilo to isté. Aký máš prehliadač?