ZHiT napísal:Ja viem ze linkin park ja len ze kolky suhlasia
mno neviem co si tie holky myslia. Linkin Park mal dobre pesnicky. Teraz to akosi u nich stagnuje ale su perfektni.
Mi netrep, ze teplí O-zone su lepsi nez Linkin Park
Najtrapnejsia ja z pomedzi hentych O-zone, ale strasne trapne su aj buze**** kapely ako Blue, Westlife, Outlandish a tiez styl ako Atomic Kitten, a take trapne zenske kapely... och, by som vrazdil
romero napísal: mno neviem co si tie holky myslia. Linkin Park mal dobre pesnicky. Teraz to akosi u nich stagnuje ale su perfektni.
Mi netrep, ze teplí O-zone su lepsi nez Linkin Park
o jakych holkach tu zas sypes to su kolky, teda spravnejsie by malo byt "koľkí" , ak som to teda dobre pochopil
Nepovazujem ziadnu za najhorsiu. Ked vidim, ze sa ludia snazia a moc sa im nedari, alebo to nieje prave hudba, ktora by sa mne osobne pacila, tak aj tak im prajem, aby sa im darilo. Myslim, ze to je najdolezitejsie, aby sa clovek snazil zo svojho srdca a nie len pre peniaze.
ZHiT napísal:Ja viem ze linkin park ja len ze kolky suhlasia
to akoze podla coho si vyberal tie kapely ? si si pozrel MusicBox a si napisal prve co isli ? nikto ti nepovie ktora kapela je najhorsia alebo najlepsia lebo tieto kapely co si sem napisal robia rozne styly hudby a kazdemu sa paci nieco ine.
Kufor napísal:Najtrapnejsia ja z pomedzi hentych O-zone, ale strasne trapne su aj buzer**** kapely ako Blue, Westlife, Outlandish a tiez styl ako Atomic Kitten, a take trapne zenske kapely... och, by som vrazdil
suhlasim az na to vrazdenie, noooooooooooooo mozno pri o-zone aj hej