Ferrari Project
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ježiši kiež by sa volakdo odhodlal spraviť presne to isté ako Ferrari,ale miesto ferrari áut by tam boli Nissany,Hondy,Mazdy a podobný suoper japonci,to by bola moja hra:)ale to je iba sen.:)Aj napriek svojmu zaritému odporu voči ferrari a lamborghiny a podobným autám myslí,že túto hru stiahnem 
Enjoy!
Enjoy!
Ty nemas rad Ferrari a Lamborghini?rixo napísal:Ježiši kiež by sa volakdo odhodlal spraviť presne to isté ako Ferrari,ale miesto ferrari áut by tam boli Nissany,Hondy,Mazdy a podobný suoper japonci,to by bola moja hra:)ale to je iba sen.:)Aj napriek svojmu zaritému odporu voči ferrari a lamborghiny a podobným autám myslí,že túto hru stiahnem
Enjoy!
Japonske auta su fajn, ale talianskym nesiahaju ani po clenky. Skoro kazde z aut Ferrari a Lamborghini sa stalo legendou, ale z japoncov ich az tak vela nieje
-
Šu-Do
Redeemer
mno ja som rad ze tam budu len ferrari.. lepsie ako zmiesanina alebo ina automobilkarixo napísal:Ježiši kiež by sa volakdo odhodlal spraviť presne to isté ako Ferrari,ale miesto ferrari áut by tam boli Nissany,Hondy,Mazdy a podobný suoper japonci,to by bola moja hra:)ale to je iba sen.:)Aj napriek svojmu zaritému odporu voči ferrari a lamborghiny a podobným autám myslí,že túto hru stiahnem
Enjoy!
lenze nissan su bezne auta... mozno take lepsie 350Z a Skyline.. inak nic zaujimave.. zatial co take Ferrari.. veterany alebo nove typy.. proste spicarixo napísal:Ale aj tak ich mám určite radšej,lebo sú také kamarátskejšie ,len pre porovnanie keď máš peniaze,u nissanu si ideš kúpiť auto a u ferrari zaplatíš 3 až 4krát viac a musíš čakať viac ako dva mesiace,to len napr,ale nič proti
nadherna rucna praca (karoseria) a technicka (motor, vykon, ZVUK)
-
Šu-Do
Redeemer
do simulatorov SUVrixo napísal:Inak aj také SUV by nezaškodiilo v hre:)Ferrari myslím nemaá SUV
no nwm nwm
//
take velke rodinne auticko ^.^GothaR napísal:No ja SUV neznasam, aky zmysel ma auto, ktore je tazke, ma vysoke tazisko, sportove gumy a velky vykon? Nevhodne na sportovu jazdu, vela zerie a do terenu sa tiez nehodi.
////
sak ok.. v pohoderixo napísal:Šu-do to bol iba taký návrh,možno by to bola kravina(Ako nfsu2)
do NFS U2 sa to celkom aj hodilo
Nove screeny: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28048
Skoda, ze si to na plnych detailoch nezahram...
Len mi zas trochu vadi to rozmazavanie celeho obrazu, hlavne v kokpite...neviem kto prisiel s tym, ze nieco take ma byt pekne.
Skoda, ze si to na plnych detailoch nezahram...
Len mi zas trochu vadi to rozmazavanie celeho obrazu, hlavne v kokpite...neviem kto prisiel s tym, ze nieco take ma byt pekne.
Šu-Do napísal:nadhera prenadherna... je to velmi pekne... kvoli tomuto by som mozno aj kupil new pc... jaj ked uz bude blizsie info aj ohladom fyziky... nech to nie je nieco ako CMR Dirt
Ferrari Project s fyzikou Richard Burns Rally
-
DAMON88
Professional
nechcem vam nist hovorit no podla mna je to nfs shift aspon to tak vyzera na tomto screene:
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=bogd.jpg
minimalne ten isty engine
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=bogd.jpg
minimalne ten isty engine