Aká bola vaša prvá PC hra?
-
Royalflush
Guru wannabe
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Medzi moje prvé hry patrili tanky (teda neviem ako sa to originál volá, ale isto každý vie, čo mám na mysli... nastav uhol, silu a strel). Chodil som na krúžok výpočtovej techniky a tam sme to mastili asi dvanásti. Kým som sa dostal na rad, hrával som popri tom Prince of persia na oranžovom monitore a na akomsi didaktiku panáčika, ktorý začínal na spodku obrazovky a pomedzi posúvajúce sa otvory musel preskákať až na vrchol. Vôbec netuším ako sa to volalo. To som bol vtedy ešte na prvom stupni ZŠ.
Potom neskôr, keď už pár ľudí v mojom okolí mali PC, som hrával dynu blaster, wolf, lotus, a hru s votrelcami (neviem aký to malo presný názov). Samozrejme olympijské hry, nejaké stíhačky, atď. Neskôr to bol Doom.
Potom neskôr, keď už pár ľudí v mojom okolí mali PC, som hrával dynu blaster, wolf, lotus, a hru s votrelcami (neviem aký to malo presný názov). Samozrejme olympijské hry, nejaké stíhačky, atď. Neskôr to bol Doom.
moja prva hra boal take ciernobiele pexeso na dedovom pocitaci:D...iked uz v tej doeb boli celkom dobre hry npr. fifa 98 a take...ale ja aj s bratrancom sme sa do toho moc nevyznali tak a mysleli sme si ze hento je nejaka novinka tak sme to hravali:D..a odstupom casu som sa uz dostal aj k tej fife a wolfeinsteinovi 3d