M vs. Ž...Kto je "silnejší"??
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tu sa výsledok nedá nijako vyjadriť, nakoľko v tomto porovnaní je jedna premenná a to osobnosť človeka. Či muž, či žena, niekedy je citlivejší ten, či onen element vzťahu. Závisí od osobností, minulosti a mnohého mnohého iného.
Ale keď sa na to pozrem teraz z pragmatického uhlu pohľadu dalo by sa tvrdiť, že ľahšie znáša zánik vzťahu ten z dvojica, čo rozchod "plánuje". Však to len, pokiaľ sa jedná o rozchod "plánovaného" charakteru. Pokiaľ ide o náhly koniec (hádka, nevera, etc. ), tak je to jedno...
Ale keď sa na to pozrem teraz z pragmatického uhlu pohľadu dalo by sa tvrdiť, že ľahšie znáša zánik vzťahu ten z dvojica, čo rozchod "plánuje". Však to len, pokiaľ sa jedná o rozchod "plánovaného" charakteru. Pokiaľ ide o náhly koniec (hádka, nevera, etc. ), tak je to jedno...
-
forgottten
Medium Star
Myslím že topic nemá veľmi dobre vystihnuté pomenovanie a taktiež si myslím, že zbytočný topic, lebo to je tak veľmi individuálne podľa mňa, že sa to takto nedá určiť... v mojom okolí ženy, ale možno som len proste trafil viac takých žien a môžu to byť aj muži...
Pohlavie mi pri tejto záležitosti príde ako veľmi nedôležitý faktor... Minimálny. Je tu mnoho iných, dôležitejších, zohrávajúcich dvojcifernú percentážnu rolu, zatiaľ čo pohlavie možno zlomok percenta...
//jin vyjadril lepšie to isté, čo si myslím aj ja
//mimochodom dá sa veľmi dobre oargumentovať, že vajce bolo skôr ako sliepka, s tým, že je to 100% vec
Pohlavie mi pri tejto záležitosti príde ako veľmi nedôležitý faktor... Minimálny. Je tu mnoho iných, dôležitejších, zohrávajúcich dvojcifernú percentážnu rolu, zatiaľ čo pohlavie možno zlomok percenta...
//jin vyjadril lepšie to isté, čo si myslím aj ja
//mimochodom dá sa veľmi dobre oargumentovať, že vajce bolo skôr ako sliepka, s tým, že je to 100% vec
Nevidim presne do citou bab.. ako uz bolo vela krat spominane tak zenu nikdy my muzi nepochopime..
ale ak si to mam zobrat z vlastnej skusenosti tak podla mna zena sa lahsie vyrovna.. aspon u mna to tak bolo.. brala to tak moc lahostajne pricom mne nebolo vsetko jedno.. teraz ako mam novu lasku som len rad, ze ta predtym ma nechala, lebo na terajsiu som cakal myslim cely zivot presne taku aka je ona
....
ale vzdy si myslim, ze chalan sa stym vie tazsie vyrovnat len tie emocie ako napr. plac ukazuju na verejnost velmi malo.. predsa chlap je chlap a zena je zena..
ale ak si to mam zobrat z vlastnej skusenosti tak podla mna zena sa lahsie vyrovna.. aspon u mna to tak bolo.. brala to tak moc lahostajne pricom mne nebolo vsetko jedno.. teraz ako mam novu lasku som len rad, ze ta predtym ma nechala, lebo na terajsiu som cakal myslim cely zivot presne taku aka je ona
ale vzdy si myslim, ze chalan sa stym vie tazsie vyrovnat len tie emocie ako napr. plac ukazuju na verejnost velmi malo.. predsa chlap je chlap a zena je zena..
-
pryja
Darca
Mne tam chyba tretia moznost, tak sa zdrzujem hlasovaniaRetne napísal:Muzi, castokrat som hovoril s holkami, ktore dlhe mesaice nevedeli zabudnut na nejakych chalanov, ibaze mozno je preto anketa taka vyrovnavana, lebo je tu povacsina chalanov a je jasne ze holky s takymito vecami k nam nie su az take otvorene...
hmm...tak napríklad ja som všetky vzťahy ktoré som ukončil ja, alebo moja partnerka, prežil celkom v pohode...som si povedal, že je to škoda,ale život ide ďalej....
a potom som dostal po tri a polročnom vzťahu kopačky a dosť ma to položilo...
za dva mesiace som schudol 10kg, nespával som, nejedol, sám som sa strácal...potom som sa z toho dostal...
takže je to otázne....raz to môžeš prekonať úplne v pohode,a inokedy ťa to môže položiť...takže ani nezáleží na povahe, ale skôr na tom, ako nám záležalo na tom danom vzťahu a čo sme boli pre neho [ten vzťah] ochotný urobiť
a potom som dostal po tri a polročnom vzťahu kopačky a dosť ma to položilo...
za dva mesiace som schudol 10kg, nespával som, nejedol, sám som sa strácal...potom som sa z toho dostal...
takže je to otázne....raz to môžeš prekonať úplne v pohode,a inokedy ťa to môže položiť...takže ani nezáleží na povahe, ale skôr na tom, ako nám záležalo na tom danom vzťahu a čo sme boli pre neho [ten vzťah] ochotný urobiť