chcel by som poradit nejaku motorku do takych 40 000 prip. 50 000 Sk, do 25 kW, nova (aj ked za tu cenu asi nic schopne nebude) alebo ojazdena, pre zaciatocnika, samozrejme ak ojazdena tak aj s papiermy, najlepsie nieco na klasicku cestu a aby mi to vydrzalo par rokov, btw som uplny zaciatocnik cize sa v tom nevyznam
tak prva TTcka zrovna nebola na cestu, ale neva ... ostatne boli dve pegaso 125 + CBRka ... tuto je rozdiel triedy, pretoze pegaso od aprilie je enduro (turistika, cestovanie na dlhsie vzdialensoti, obcasny lahsi teren, pohodlnejsi posed) a CBR je v triede supersport (vacsi image, lepsi zvuk, vykon bude mat pravdepodobne lepsi priebeh, sportovejsie zvezenie, avsak silne nepohodlny a neergonomicky posed) ...
... zalezi teda na tebe co by si chcel viac jazdit, ci ti nevadi ked sa obcas zvezes aj po nejakej krasnej sotoline a tak ...
... v zasade ked natrafis na dobry stav, tak su obidve motorky dobra volba, navzajom sa nedaju porovnanvat kedze su urcene na ine veci ... myslim ale ze dielov dost a finance dostupnych, spracovanie dobre, spotreba dobra ...
.. odporucam nepozerat cez autovia, skor by som dal prednost znamemu motorkarskemu portalu (poslem link cez SS elbo nevim ci mozem robit reklamu), alebo ked chces prehlad s vyhladavanim, tak inej stranke ktora zahrna vsetky autobazare na slovensku + sukromnu inzerciu (tiez poslem) ...