Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
to je to,polovica Drak'Thul guild ma 3/4 TK 5/6 SSC neviem ci 5 ci 6 hh
,a uz sa hrnu do BT a Hyjalu,ano ako pise Proxi lepsie sa dava posledny boss ked mas T6 to ano,ale spomen si ako si si musel vydret TK a SSC aby si mohol ist dalej a teraz nic,len invitnes 25 ludi a hola do BT/MH,ked citam trader ako tam niekto pise ze ssc 5/6,tk 3/4 a hyjal 2/5 bt 3/9 je mi z toho zle 
-
Lord PROXI
King
nj, ale zasa blizz tu hru strasne zjednodušuje ... pred BC si pozbierat kvalitny epax bol problem, a ludia maly co robit aby nieco dokazaly, hodiny wipovania, tazke a dlhe raidy a to ze AQ40 je tazky aj teraz na 70ke je fakt ... a po BC ? epax si zohna kalza lamka, staci nebyt afk v BG a ma epaxy ... urcite zrusenie predq na BT/MH je blbe, nakolko sa tam pozru aj lampy a ak maju stastie daco daju, ale co uz ... za chvylu bude datac, cize MH/BT by bola farma aj tak, staci par lvl, mozno dake nice veci z woltk a BT/MH badge run z pugu ...
a ohladne tych lamp, kamarat je dakom ofik servery ( akom neviem ) a maju 5/5MH a 2/9BT a to maju S2/S3 pripadne dake veci co tam popadaly, a to ked som sa ho spital ze ci vobec boly TK/SSC sa ma spital ze kde je SSC ... som mal dost
a ohladne tych lamp, kamarat je dakom ofik servery ( akom neviem ) a maju 5/5MH a 2/9BT a to maju S2/S3 pripadne dake veci co tam popadaly, a to ked som sa ho spital ze ci vobec boly TK/SSC sa ma spital ze kde je SSC ... som mal dost
-
Hotwire
Addict
to serie aj mna, vsetky tie badge a S2ky za honor a podobne blbosti....takto sa kazdy ko*ot dostane k veciam na ktore ini ludia museli predtym makat dlhy cas
ked vidim idiota v cerstvej S2ke ktoru si "namlatil" v bg ako gankuje nizke lvly lebo skusena 70ka by ho sundala aj v zelenych veciach a takto si riesi komplexy, tak mam chut skoncit s celym wowom 
-
jukaza
Medium Expert
Aj taky musia byt no ne?? Fuu len neviem ako dlho sa bude zhanat EQ+priprava do toho noveho dungu v Wotlk...SchYzo napísal:to serie aj mna, vsetky tie badge a S2ky za honor a podobne blbosti....takto sa kazdy kok**** dostane k veciam na ktore ini ludia museli predtym makat dlhy casked vidim idiota v cerstvej S2ke ktoru si "namlatil" v bg ako gankuje nizke lvly lebo skusena 70ka by ho sundala aj v zelenych veciach a takto si riesi komplexy, tak mam chut skoncit s celym wowom
-
aruN
Professional
Tak ako ked vyslo BC,budu sa craftit epic veci a zozaciatku HC dungy,aj tak vela ludi bude mat na sebe 70tkove epic itemy dokial nezozenu lepsie.Staci si nafarmit par K goldov a potom ist obhanat crafterovjukaza napísal: Fuu len neviem ako dlho sa bude zhanat EQ+priprava do toho noveho dungu v Wotlk...
-
Lord PROXI
King
hmm tak na toto sa uz tesim
http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=85363
hhh alici sa maju coho bat ...
http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=85363
hhh alici sa maju coho bat ...
-
Fatall
Medium Star
FatallSchYzo napísal:tak potom super, mozno sa stretneme v nakom BG, aky nick mas?
Kód: Vybrať všetko
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Agamaggan&n=Fatall-
Hotwire
Addict
pekne...mozme sa dohodnut aj presny cas a cislo BG...Fatall napísal:Fatall![]()
Kód: Vybrať všetko
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Agamaggan&n=Fatall