Pravidla pre kupu mysky
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Pravidla pre kupu mysky
Prosim vas mohli by ste napisat nejake pravidla ktorymi sa da riadit pri kupe mysky?
-
TUCERO_SVK
Star
-
TUCERO_SVK
Star
nasiel som neco taketo http://www.progamingshop.sk/logitech-mx ... -1403.html
nejake nazory?
nejake nazory?
-
RainbowSix
Light Professional
-
Suffel
Guru
no aj ja sa chystam kupit mys a chcel by som tuto : http://www.progamingshop.sk/razer-diamo ... 25621.html co nanu poviete?? mate s nou niekto skusenosti?? je to dobra mys?? noo a samozrejme ze k nej aj podlozku..
Mám s nou skúsenosti dvojročné. Pod ňou mám STEELPAD S&S a podložku nemám vôbec zošúchanú, dobre sa čistí. Myška je super, po dvoch rokoch žiaden problém až na kábel. Myš mi po dvoch rokoch raz za čas prestane reagovať na 1-2 sekundy a potom hneď nabehne. Ak sa budeš dobre starať o kábel a nebudeš po ňom chodiť zo stoličkou, nebude sa šúchať o stôl pri pohybe vpred-vzad, tak sa ti to nestane. A ak by sa aj, jednoducho časť kábla ktorá vypadávanie spôsobuje, kábel jednoducho ''zviažeš'' najlep3ie lepiacou páskou a pôjde ti to.Suffel napísal:no aj ja sa chystam kupit mys a chcel by som tuto : http://www.progamingshop.sk/razer-diamo ... 25621.html co nanu poviete?? mate s nou niekto skusenosti?? je to dobra mys?? noo a samozrejme ze k nej aj podlozku..
-
morfeusko
Medium Star
Kamarat ju ma ale ked som ju chytil neviem nejako mi nesedal...je robena aj pre lavakov aj pravakov...ma taky zvlastny tvar...potom som skusil razzer death adder ta sa mi zapacila tak som si ju kupil spolu z podlozkou eXactMat. Kedze mys drzim prstami tie bocne tlacidla moc nepouzivam ked tak na menenie sensitivity on the-fly a som snou spojny. Vela ludi na razerky nadava ze su dost kazive...ale ja som snou nemal doteraz ziadny problem a som spokojny (a kamarat ma tiez toho razera 3G uz treti rok a zatial bez zavad) ...Suffel napísal:no aj ja sa chystam kupit mys a chcel by som tuto : http://www.progamingshop.sk/razer-diamo ... 25621.html co nanu poviete?? mate s nou niekto skusenosti?? je to dobra mys?? noo a samozrejme ze k nej aj podlozku..
-
Suffel
Guru
no dvaja kamosi maju razerky aa maju Copperheadky a su s nimi spokojny jeden ju ma uz tri roky a druhy asi 1 rok.. ale zatial sa vobec nestazovali a ked som na nich hral noo celkom to uslo ale musim povedat ze moc v ruke mi nesedela viacej mi sedi v ruke moja stara microsoft takze neviem ako by mi padla do ruky ta razzerka.. takze zato sa pytam ze ci sa to oplati abo nie a chcem to hlavne na hranie CS a hram s prstami nie s celou rukou..morfeusko napísal:Kamarat ju ma ale ked som ju chytil neviem nejako mi nesedal...je robena aj pre lavakov aj pravakov...ma taky zvlastny tvar...potom som skusil razzer death adder ta sa mi zapacila tak som si ju kupil spolu z podlozkou eXactMat. Kedze mys drzim prstami tie bocne tlacidla moc nepouzivam ked tak na menenie sensitivity on the-fly a som snou spojny. Vela ludi na razerky nadava ze su dost kazive...ale ja som snou nemal doteraz ziadny problem a som spokojny (a kamarat ma tiez toho razera 3G uz treti rok a zatial bez zavad) ...
-
TUCERO_SVK
Star
-
TUCERO_SVK
Star