Drago pozrel som si to demo. Nieje tam nic podozrive. Chalan pouziva SOUND pouziva VALK a pocuje kde sa priblizne nachadzas a caka ta tam. To je vsetko...Musis trenovat a za chvilu budes davat tak ako on..
Tempus7 napísal:M.ENGELE Bol ukážkový príklad AB+WH
Bezpodmienečne sa zaručím že to bol cheater
A bol to zlý cheater, lebo sa to ani neskúšal zakryť...
vtedy som hral aj ja cisty wh+ab a ako mu presne po hlave isla muska cisty ab
Neboj sa kedysi som aj ja cheatoval a da sa to asi tak ze ked strielas tak automatciykti to zameriava na hlavu tak v tedy ked zacnes tahat mys niekam inam a zacnem nou triast tak nie vzdy da HS.
dodo.gold napísal:Neboj sa kedysi som aj ja cheatoval a da sa to asi tak ze ked strielas tak automatciykti to zameriava na hlavu tak v tedy ked zacnes tahat mys niekam inam a zacnem nou triast tak nie vzdy da HS.
myslis ze aj som to neskusal niekedy ale tak onicom to potom je
Idem nasratý z CS. Som hral proti fruxovi. A už nikdy nekcem. po tomto mojom hraní si asi poviem že som to skutočne hral posledný krát. Asi s tým nadobro končím
Až teraz som zistil že to proste neviem. Ani za boha. Proste ani prt. Môj rank v CS? čistá náhoda. Asi som hral s hráčmi ktorý CS len nainštalovali
lekoklatik: chce to trening, a cas. Fruxo nema zase nejake schopnosti co ty zase mas
Fruxo nema co robit po veceroch, nema priatelov, nema rodinu, nema frajerku, ma len PC, pro-mys a Cstrike
On vlastne ani nezije, je to bot