Ake je vaše auto snov??
-
Super.Girl
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
porsche997
Light Expert
-
Masaker
Medium Professional
pi*ov***... na kazdom aute sa da vymenit nejak ziarovka! pri xenonoch je to vybojka.. no je iste ze to obacajna zena nezvladne. .ale aj nove auta su robene tak aby to zvladol mierne zrucny clovek.. ale povacsine sa uz musi dat von cele svetlo... a tym sa to ztazuje! pretoze v novych autech je tolko malo priestru ze tam nevopchate ani ruku a nie este aby ste dali dole kryt potiahli parabolu a vytiahli staru ziarovku... je to podla toho kto to ma robit!hojko napísal:Hellboy248: Do ostatnych novych aut sa ako podla teba montuju svetla??? To nie je tak ako na starej skodovke, ze si zastal na kraji cesty, z kur*a si vytiahol nahradnu ziarovku a za tri minuty si ju na krajnici vymenil. Dnes si neostava nic ine ako ist do servisu, ci sa ti to paci alebo nie.
ak sa jedna o nejakeho obycajneho chlapceka spoza pc ano! nema sancu to spravit.. taktiez nejaka zena antitalent do techniky.. ale poriadny chlap by to mal zvladnut! a dokonca aj vybojku.. pozor na prud! lebo z ballastu ide ina pecka do vybojky aby sa zapalila.. a ked to dostanete do ruky:D:D:D
-
Kibo
Hardcore addict
v podstate mas pravdu, ale su aj vynimky. na octavii II zozadu odistis a povytiahnes cely reflektor ak sa nemylim, ale zasa na novom ackovom medvediku musis zhodit dolu koleso a vytiahnut podblatnik... bude toto robit blondinecka na krajnici v stekloch a kostymceku, kedze je to prevazne babske auto? nikdy som to nevidel, ale povedal mi to kamarat, ktory robi reklamacneho technika v MB...
/moosha
skvely vyber, klasicky japonsky zadohrab, drifterska legenda 
/moosha
-
DanielDevil
Addict