PlaneScape torment
-
Royalflush
Guru wannabe
PlaneScape torment
Tuto hru som tu nenasiel ak som hladal hoci jak
.. no kludne piste
... a otazka ... tato hra ma styl boja ako Final fantasy ? [tahovy styl boja]
Planescape Torment je moja srdcova zalezitost. Formou ovladania sa da prirovnat k hram ako Baldur's Gate, ci Icewind Dale. Dejovo jedna z najoriginalnejsich hier, zaver chyti cloveka za srdce a partia s ktorou v tejto hre clovek putuje - kazdy clen je unikatny, kazdy ma svoju slabu aj silnu stranku, kazdy ma svoju minulost a s kazdym sa daju viest dialogy cim sa stavaju blizsi a blizsi. Nejedna sa o tahovku, avsak mozes si hru kedykolvek pauznut a naplanovat co a ako dalej. Zohnat tuto hru je dost problem, isteho casu ponukal Interplay tuto hru zdarma na stiahnutie zo svojho webu gratis. Ja som sa k nej dostal vdaka SCORE (cislo 100).
Kazdemu odporucam hrat za maga, vrazat najviac do inteligencie, mudrosti a odolnosti. Za bojovnika je to moc tupe, obycajne mlatenie. Siroke moznosti dialogov sa otvaraju prave s vysokou mudrostou.
Kazdemu odporucam hrat za maga, vrazat najviac do inteligencie, mudrosti a odolnosti. Za bojovnika je to moc tupe, obycajne mlatenie. Siroke moznosti dialogov sa otvaraju prave s vysokou mudrostou.
Planescape je spolu s Fallout 2 moje najoblubenejsie RPG. Genialny pribeh, genialne NPC a hlavne genialne prostredie. Je to fantasy RPG, ale zabudni na Tolkienov svet plny trpaslikov, elfikov a hobitikov. Planescape je zalozeny na morbidnosti, krutosti, uz ked vojdes do mesta budes citit ten pach (obrazne povedane
) Inac hra ma trochu rozvlacny zaciatok, takze spociatku ta to mozno nechyti. SUboje su realtimove, cize ziadne tahy, ale je to v podstate jedno, pretoze suboje v Planescape su viacmenej priemerne (bohuzial), vacsinou bojujes iba proti obycajnym regulernym protivnikom (i ked niektore stoja zato). V podstate su tam na vyplnenie priestoru a aby ta neboleli tolko oci z citania, pretoze toho je tu VELA. Ked nevies dobre po anglicky (a ta tu je na vysokej urovni) radsej si stiahni patch. A hra bezi pod rozlisenim 640x480 co je dost malo, ale existuje uz aj na to widescreen patch http://www.gibberlings3.net/widescreen/. Bohuzial interface sa ti nezvacsi, tazke budes mat niekde cierne pasy, ale existuje upraveny interface pre rozlisenie 1024x768 http://www.rpgcodex.net/phpBB/viewtopic ... afc517534e a s tym to uz vyzera skvele. Takze skvela hra ak mas trpezlivost na dialogy a skvely pribeh.
Suhlasim, Planescape je aj moja najoblubenejsia hra pri ktorej som stravil velmi pekne chvile, vid. avatar... a tiez ju mam zo ScoreKoCi napísal:Planescape Torment je moja srdcova zalezitost. Formou ovladania sa da prirovnat k hram ako Baldur's Gate, ci Icewind Dale. Dejovo jedna z najoriginalnejsich hier, zaver chyti cloveka za srdce a partia s ktorou v tejto hre clovek putuje - kazdy clen je unikatny, kazdy ma svoju slabu aj silnu stranku, kazdy ma svoju minulost a s kazdym sa daju viest dialogy cim sa stavaju blizsi a blizsi. Nejedna sa o tahovku, avsak mozes si hru kedykolvek pauznut a naplanovat co a ako dalej. Zohnat tuto hru je dost problem, isteho casu ponukal Interplay tuto hru zdarma na stiahnutie zo svojho webu gratis. Ja som sa k nej dostal vdaka SCORE (cislo 100).
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: PlaneScape torment
Tema stara ako slak, ale pre fanusikov Planescape Torment - taky duchovny nastupca sa chysta niekdajsi Kickstarter projekt - Torment: Tides of Numenera: https://torment.inxile-entertainment.com
O tom, ze to ma blizko k povodnemu Planescape Torment, svedci okrem timu autorov, Marka Morgana zodpovedneho za soundtrack, aj video, ktore je na zhliadnutie.
Hra sa da este stale podporit, hoci kickstarter kampan davno skoncila. Je tu niekto, kto uz ma predobjednane?
O tom, ze to ma blizko k povodnemu Planescape Torment, svedci okrem timu autorov, Marka Morgana zodpovedneho za soundtrack, aj video, ktore je na zhliadnutie.
Hra sa da este stale podporit, hoci kickstarter kampan davno skoncila. Je tu niekto, kto uz ma predobjednane?
Re: PlaneScape torment
samozrejme, ze je
podporil som to na kickstarteri a video vyzera paradne... uz aby to tu bolo