ACER notebook - je to na reklamaciu??

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ACER notebook - je to na reklamaciu??

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim..Kamos si kupil novy notebool.. Acer..neviem co presne to je, stal kolo 30 tisic.. akoze delo.. Bola k tomu vista..Lenze.. notebook, nic tam nedaval, ziadne ine programy, okrem tych, ktore tam boli.. a notebook prestal ist..isiel strasne pomaly.. fakt otras,a zamrzal.. seklo ho, padali okna, ze errory same.. ked si dal ctrl-alt-del, a sprava uloh, zamrzol uplne.. vobec ho neslo pripojit na akukolvek siet.. na internet..nehorizlo.. firewall sa vsetok vypnut..nic neslo..tak sa komplet preinstaloval, .. teraz tam neni skoro nic..ale i tak trva hadam 5 minut, kym sa poriadne zapne.. Dam hned po sebe dva okna otvorit, a jedno zamrzne.. strach a hroza.. nainstaloval som tam jednu hru...Na mojom PC, coz je tri krat horsi ako ten notebook , sla ta hra bez problemov.. na tom notebooku to islo dost zle..strasne blbol zvuk.. a hru po 20tich sekundach vyplo.. raz mi tam vyhodilo chybu, error, a dake c++ tam bolo napisane..nevim co to je..(samozrejme, ze som tam dal ovladace, a take veci, aby ta hra sla...) hodil som tam hned na zaciatku antivirak, a naslo mi, v c:/program files/ acer games: same virusy..je to mozne, aby uz od zalohy tam boli trojske kone..??? samozrejme pri scanovani zase uplne zamrzol.. furt tvrde vypnutie.. je to strasne.. a je to fungel novy book.. da sa to reklamovat?? koli tomu, jak to na prd ide..?
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

nech skusi reklamacku,, btw kupovat ntb za 30k a vybrat si acer :D sialenstvo
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

galleon napísal:nech skusi reklamacku,, btw kupovat ntb za 30k a vybrat si acer :D sialenstvo
presnejsie, kupil ho za 37k bez dane..ehm..:D
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Omg, výhodnejšiu kúpu ani spraviť nemohol. :roll: Každopádne čo najskôr nech s tým ide na reklamáciu. A že prečo nemá väčšina rada Acer...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ano je. (precital som si len nazov temy)
Napísať odpoveď