Chcem sa opýtať či máte niekto informácie ako je to momentálne s Blitz.sk . Mám u nich CSS server, 2.9. (v utorok) mi prišla správa od technika že bude plánovaný výpadok servera ktorý potrvá max. 5 hodín. Samozrejme server nenabehol a ich stránka blitz.sk resp. admin.blitz.sk nefunguje. Dúfam, že to nezabalili a len tak zdrhli s peniazmi. Za server som dal celkom dosť peňazí.
Bohužiaľ som si nezapísal tel. čísla z ich stránky, ale mám jedno z proformy ktorú mi poslali, takže hneď zajtra tam volám.
Ešte jedna otázka: Keby sa stalo, že skončili a ja by som mal u nich vyššiu sumu peňazí, dalo by sa s tým niečo robiť? Pretože ja som zaplatil server na dlhšiu dobu a neuplynula ani polovica z tejto doby. A to by bolo v lufte dosť peňazí.
Dík za rady
// tak sa mi podarilo nájsť čísla na majiteľa aj na technika, takže budem volať priamo im, ak mi to samozrejme zdvihnú
// takže dnes som tam volal a dozvedel som sa, že museli ísť pre nový server, pretože im všetko spadlo (serveri, stránka,...). dnes alebo zajtra už serveri pôjdu