Nestabilne wifi
Nestabilne wifi
Mam internet prostrednictvom AP, kt antena je vzdialena od pristupoveho bodu cca 70m.ficime na 13 kanaly. Lenze na tom istom kanaly idu este dve siete. To by ani nebol taky broblem nakolko som dost blizko, ale viac ma trapi fakt,ze mi internet a vlastne cela siet pada,nepravidelne,stochasticky,bez akychkolvek podnetov z mojej strany,cize surfujem nesurfujem. . . pada. A neviem z akeho dovodu. Nasledujuci obr asi povie za vsetko. Je to ping na pristupovy bod + v tom istom case naskenovane okolite siete cez AP utilitu. Meno nasej siete je: renata. Jedine co som postrehol je to,ze doobeda to ide celkom slusne(asi kym neni taka silna prevadzka na nasej sieti alebo okolitych sietach na 13ke).Nemoze sa nietko pripajat pod mojou MAC adresou ap do siete.nepouzivame ani WEP ani WAP. Este pred rokom to vsetko islo ako po masle. Co sa podla vas deje a ako to riesit?Dakujem
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak cim blizsie tym lepsie to mi je jasne, ale o to nejde...Musim Admina zlanarit nech prejdeme na iny kanal......mna tiez nic ine nenapadaDon_Pipino napísal:Taktiez som za zmenu kanala, to ze si blyzko AP nevadi, ide o to ze sa to medzi sebou bije a fajne. Najskor teda vyskusaj zmenit ten kanal napr. na 11 a potom budeme riesit dalej.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tie vypadky na jednom screene su strasne velke, tam ako keby nebolo absolutne spojenie alebo co. Mozno by nebolo zle najskor skusit zmenu kanala, potom sa taktiez pozriet ci pri AP nedokaza k vypadkom, ktore mozu byt sposobene napriklad napajacim kablom s vysokym odporom (ak je spravena predlzovacka adapteru). Kedze to robi ale ako pises az poobede, tak by to malo byt sposobene tym rusenim, no ale clovek nikdy nevie. Tiez este mozete skusit zmenit polarizaciu anten.