HP Pavillion dv6000

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Shark_360
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

HP Pavillion dv6000

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Cawte, zhanam ovladace pre tento NB pre win XP. Mam pravdepodobne vsetko, okrem ovladacu grafickej karty. Mohol by mi s tymto niekto poradit? Jedna sa o Mobile Intel 945gm/gu express chipset family.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Napíš si do Hľadať HP Pavilion a odškrtni si nech ti to hľadá v pomoci. Nájde ti aspoň 5 tém. V jednej z nich by niečo také malo byť. Btw neoporúčam nahazdovať XP. Proste potom to nefičí jak má. Vista nie je až taká zlá. Pár aktualizácií a pohoda.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

ked som to skusal, rozbehol som vsetko okrem bluetooth, quick touch, dialkoveho a webkamery myslim, ale nebolo to ono.. na vistu si zvyknes, vypnes uac, zapnes aktualizacie a neni az taka zla..
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Neviem, ci ste sa zmierili s vistou, ale mna irituje, ze pri kazde jhre ked hram po 20ich minutach mi vyhodi chyby odoslat/neodoslat, pritom na normal PC mi to ide normal. Nebavi ma, ked mi PC zapina aj s 1GB ram vyse 5 minut. Animacie a vsetko povypinane, aj tak kym nacita vistu, prejde to dlho. CIze ma nezaujimaju nazory stylu: nechaj si vistu, je v pohode
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

tak ty sa zmier s tym, ze na dv6000 pravdepodobne xp plnohodnostne nerozbehas.. :wink:
Napísať odpoveď