to je ze to auto starsieho data vyroby neznamena, ze je to haraburda. v japonsku je to legenda, doteraz pouzivana zacinajucimi driftermi ako naradie na ucenie ale stale aj na pretekanie. napriklad sa mi velmi pozdavala aj v hre (racedriver grid)21rOBO21 napísal:toje nejaká haraburda ne??
Ake je vaše auto snov??
moja srdcovka je teraz vw phaeton V8 246kW(335koni).
http://www.egmcartech.com/wp-content/up ... _tdi_5.jpg
http://www.egmcartech.com/wp-content/up ... _tdi_5.jpg
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
mozes zacat drazitPAuLi3 napísal:Dodge RAM, uz aj viem kde ho kupit no len mi chyba este 1,5 miliona
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne sa paci ako tu mate seci sen GT500ku ale keby ste vnej sedeli tak by ste boli brutalne sklamani si myslim ja
neviem ci to neni 3kvalt jak setky manualne stare ameriky.. otrasne budiky..velky volant, ziadny posilovac, hravanata a rovna palubna doska.. velati z vas by si tento sen podla mna radi vypustili z hlavy.. komfortu sa vie vzdat len ozajstny.. si myslim ja..
btw.. sporovec za lacno.. jednoznacne japonec.. kukni civic (najkrajsie auta), corolla, mitsu.. hocico
edit pre Gothar.. ano pri american muscle islo vzdy o tu litraz
litraz robi zvuk to je jasne.. ale zasa ruku na srdce.. kto by tu zivil 6 litrovy karburator 
btw.. sporovec za lacno.. jednoznacne japonec.. kukni civic (najkrajsie auta), corolla, mitsu.. hocico
edit pre Gothar.. ano pri american muscle islo vzdy o tu litraz
Montovali do nic 3 rychlostne automaty a 4 rychlostne manualy.Point napísal:mne sa paci ako tu mate seci sen GT500ku ale keby ste vnej sedeli tak by ste boli brutalne sklamani si myslim janeviem ci to neni 3kvalt jak setky manualne stare ameriky.. otrasne budiky..velky volant, ziadny posilovac, hravanata a rovna palubna doska.. velati z vas by si tento sen podla mna radi vypustili z hlavy.. komfortu sa vie vzdat len ozajstny.. si myslim ja..
Mas pravdu v tom, ze to je uz zastarale auto bez posilnovaca a so zlym podvozkom, no pri americkych autach nikdy neslo o technologie, ale o dobry zvuk a vzhlad
To auto na Slovensko(a vlastne nikde do Europy) vobec nie je vhodne, no ale ked Nicolas s nim tak dobre jazdil a utiekol vsetkym policajtom
Mosko: Hyundai Coupe, Nissan 350Z (Porsche chudobnych