Cawte. prosim mam surny problem ,, mam premium a mam rapget a ked dam linky do rapgetu tak mi tam napise : Status : time : 5 minut ( tych 5 minut prejde ) a nic sa nedeje a potom mi nakresli taky krizit pred linkami ,, velmi surne plz pomozte K+ .
nie..myslel som v programe rapget..v rapgete sice neviem, kde sa to nastavuje, ale mozem ti odporucit Flashget, ktory je na toto imho lepsi
v tomto prispevku najdes postup, ako v nom nastavit prihlasovacie udaje..
a co je to ten graber ,? alebo prosim vas date niekto nejaky dobry programek ale aj s complet navodom co ako kde ,, aby som mohol pls stahovat z rapidu ako premium user very very thx K+
no spravil som si taky prieskum a asi ten flashget ja najprehladnejsi ,, tak prosim napisal by mi niekto ako sa to pouziva a mohol by byt aj cely navod a ko to nastavit a atd. proste aby to islo K+ very very thx
Ja používam Internet Download Manager a som sním max. spokojní. O FlasGete som čítal na cvaknito:
Nedoporučujeme našim klientom aby používali k sťahovaniu súborov program FlashGet, u ktorého sme zaznamenali viacero nedostatkov. Pri jeho používaní je Vám v rámci Vášho limitu započítavané nadmerné nepravdivé množstvo stiahnutých dát.
Nastavenie premium v IDM: Prevzatie / Možnosti / Prihlásenie.
Goten napísal:Nedoporučujeme našim klientom aby používali k sťahovaniu súborov program FlashGet, u ktorého sme zaznamenali viacero nedostatkov. Pri jeho používaní je Vám v rámci Vášho limitu započítavané nadmerné nepravdivé množstvo stiahnutých dát.
Nepovedz To si strelil len tak z brucha či máš na to aj nejaký argument. Osobne neviem či je to pravda a ani ma to netrápi, len som to čítal na cvaknito.
ja si myslym ze to je tiez blbost ,, lebo uz pouzivam flashgetdruhy den a zapocitalo mi to iba tie data ktore som stiahol teda take mnozstvo ,, overoval som to takze mozno to je len taky reklamny tach aby si na cvaknito dali do PC nieco ine alebo podobne newm