symbian nastavenia

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

symbian nastavenia

Príspevok od používateľa lucas03 »

caute,
mam novy mobil, N80 a predtym som mal staru nokiu 6020, ale som sa rozhodol ze to uz bolo treba vymenit, ale mam par veci co sa chcem spytat, a co som pobabral, dufam ze mi pomozete.
1.-ked skusal som nastavenia, a teraz ked niekomu volam tak mi pise ze odpojeny, a zacne pipat ako na pevnej linky, ani neprezvony. Ako keby som to nastavil na PTT alebo internetovy hovor.
2-budik sa da nastavit len na den dopredu, neda sa nejako nastavit opakovanie dni? ako to bolo na starych dobrych nokiach?
dufam ze nieco mi poradite, dakujem.
3.-Ako zablokujem klavesnicu ked je uz zavrety kryt? ja lama ho vzdy otvorim a zase zavriem, a dam block.
4.-nejdu mi posielat sms ani cez bluetooth ani infra, napise ze unable to send text message, nechapem. POuzivam nokia PC suite, mozno vyskusam este mobil edit alebo nieco podobne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

1- ťažko povedať čo všetko si pomenil, skús servisné nastavenia
2 - v budíku: volby / nové budenie máš možnosť opakovať (jednorázové, denne, týždenne, pracov. dni)
lucas03
Darca
Darca

hm a kde su servisne nastavenia, ja som skusal nastavenia ake som nasiel a nic, ale tak ten budik, to tie zneviem kde je, videl som to len v hodinach, a tam sa budik dal len nastavit, nedalo sa nastavit opakovanie dni.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

1. Vo všeobecných nastaveniach telefónu by si mal mať voľbu obnoviť pôvodné nastavenia..

Ak nepomôže ani to, urob full reset telefónu, pri ktorom sa obnovia úplne všetky nastavenia, vrátane vymazania všetkých údajov, pričom výsledný telefón je ako čisto nový zo škatuľky:
power the phone off, press and keep down the keeys green/talk + ’3’ + ’*’, - power on the phone. release the keys when the formatting starts.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

audiotrack napísal:1- ťažko povedať čo všetko si pomenil, skús servisné nastavenia
2 - v budíku: volby / nové budenie máš možnosť opakovať (jednorázové, denne, týždenne, pracov. dni)
V N80 nieje opakovany budik. Je to stara (starsia) verzia Symbianu, opakovany budik je az od FP1 a vyssie.
lucas03
Darca
Darca

hm nejdem mi obnovit povodne nastavenia, lebo mobil som kupoval od kamarata test-a uzivatela tu z hojka, a on to tiez nevie. ale ukazuje mi tam taku sipku dohora a pod tym pol obdlznika, ako keby som to mal presmerovane, alebo nastavene na headset. hovori prijimat mozem, ale volat nemozem. :(
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Akoze"nejde"obnovit povodne nastavenia?
Toto so presne riesil na kamosovom mobile..Viem ze som sa hrabal,tiez som skusil reset..No a potom som nieco prestavil,vypol a zapol a hned sa ma opytalo,ci chcem deaktivovat tu funkciu(neviem si zaboha spomenut ako sa to volalo).No a zvolil som yes a potom sa uz volat dalo bez problemov.
lucas03
Darca
Darca

mne kamarat skusal nastavenia a tiez to uz slo, ale ten budik ma hneva.
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: symbian nastavenia

Príspevok od používateľa jackb »

lucas03 napísal:caute,
mam novy mobil, N80 a predtym som mal staru nokiu 6020, ale som sa rozhodol ze to uz bolo treba vymenit, ale mam par veci co sa chcem spytat, a co som pobabral, dufam ze mi pomozete.

3.-Ako zablokujem klavesnicu ked je uz zavrety kryt? ja lama ho vzdy otvorim a zase zavriem, a dam block.

inak to neide :(
N81 ma na to gombik, ale ty bohuzial nie
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

lucas03 napísal:mne kamarat skusal nastavenia a tiez to uz slo, ale ten budik ma hneva.
vstavany budik sa da nahradit roznymi aplikaciami, mne sa velmi osvedcila aplikacia Nice Alarm, podrobne si nastavis budenie a zarucene ta zobudi :)
da sa nastavit opakovanie v intervaloch ake si zvolis a bude zvonit tak dlho ako budes chciet
lucas03
Darca
Darca

nice alarm chce odo mna registration code. to uz sa musi ozaj za vsetko platit? :(
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Syfon napísal:vstavany budik sa da nahradit roznymi aplikaciami, mne sa velmi osvedcila aplikacia Nice Alarm, podrobne si nastavis budenie a zarucene ta zobudi :)
da sa nastavit opakovanie v intervaloch ake si zvolis a bude zvonit tak dlho ako budes chciet
ja som kvoli tej hovadine zaspal do skoly, sa mi posunul alarm o hodku neskor :D
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

1 ... daj si obnovit povodne nastavenia .. a ked uplne ze nic tak sprav trojhmat a naformatuj telefon .. stratis ale vsetko co si nainstaloval

3. bud nainstaluj automaticke zamikanie, alebo stlac gombik na vypinanie a daj lock

a teraz ja :D

kde sa nastavuje skladanie hovoru zasunutim slajdu, vraj to niekde ide no ja som to nenasiel, je na to jeden softik ktorym to riesim
Napísať odpoveď