pekny den so super holkou v druhom meste na nakupoch prvykrat som jedol cinu nakupil som si nejake to oblecenie cize som happy hadla s rodicmi/ticho pred burkou minul som kopec prachov a myslim ze este kopec miniem kym sa to ustali...
Mam nove dosky na umelecku Taky ,,hadi vzor" Aj zoshity mam V meste bola haluz Jazdili sme na minibikeu Kreten kamos chytil defekt Nahonobili (Necistym sposobom ) sme si hrozno a papaliii Zajtra odovzdam svoje ,,diela" na SZUS na posudenie woohoo Jedna strasne pekna baba zo skoly sa na mna milo usmieva (Aj ked len kamaratsky, ale je zlata ) A tak dalej Nejdem sa chvastat cistymi pluskami
Našiel som volný Náááááádherné veci dnes prvy deň na ZUŠke a ja som tak doje*** zátišie, že dovi dopi Zajtra sobota Piatoook... A zase pod*ebávajú tí istí ludia. Prečo sa niekto nevie zmeniť?
nova podlozka - SteelPad QcK nova myska - Logitech vX nano nova RC helikoptera - Pic00Z nejaka z UK z polystyrenu /:minus: neviem co to bratraca financne nezatazilo velmi vraj nie tu bude od teraz stale peknych par rokov ked nie do konca zivota
morfeusko napísal: mal som havariu a rozbil som otcovi auto
Iba jedno minus? Tak to nemohlo byt az take zle Ale hlavne bud rad, ze sa ti nic nestalo
Aby som nebol OT: skuska konecne mam model u seba (Piper Cub)
moosha: treba nieco vacsie
bol som na hokeji Zvolen prehral Bol som so svojou byvalou.. som rad, ze je to aspon v dobrom kamaratskom vztahu.. najhorsie je, ze moje city k nej musim dusit v sebe aby som to kamaratsvo nepokazil este
ako pozeram kazdeho trapi laska, ach tie zeny... no aj mna trapi neviem co robit, asi treba nechat tomu cas aspon holka vie, ze co k nej citim vcera sme sa na chvilu videli je strasne zlata som hotovy z nej mam pocit ze i ona citi ku mne nieco viac ako len priatelstvo,len si to nechce priznat, sme strasne dobri kamarati (a to bude asi ten problem) dufam, ze i dnes sa s nou uvidim
Hral som 2 freerolly, na jednom som skončil 4 miesta pred platenými pozíciami a na druhom 9 miest nevzdávam to, verím že sa mi v blízkej dobe podarí vyhrať aspoň 50 dolárov