AUX a USB
-
Lyson2580q
Zablokovaný
AUX a USB
Chcel by som radu ci existuje kabel na ktorom na jednej strane je vystup AUX ktory by som chcel napojit na vystup do auta a na druhej strane by bol vystup na USB do ktoreho by som napojil usb kluc.A ci s usb kluca mi bude spracovavat hudbu do auta vo formate mp3 a ine? Existuje vobec taky kabel?
ked si taky sprosty ze si kvoli nadavkam zalozis druhe konto, tak do prije*** nadavaj doma a nie ludom tu.
inteligent to pocchopi z prvych dvoch odpovedi: Gangyy ti napisal, ze to nejde (ono to nie je napisane doslovne, ale ako som povedal, inteligent pochopi) a ja som ti napisal to o tom pocitaci (zase typicky priklad: inteligent pochopi, ze to nejde len tak prepojit kablom, ale ze musis mat nejake zariadenie medzi tym)
ak si to nepochopil, potom v zmysle porekadla "komu niet rady, tomu niet pomoci" tu na teba zvysoka serieme.
inteligent to pocchopi z prvych dvoch odpovedi: Gangyy ti napisal, ze to nejde (ono to nie je napisane doslovne, ale ako som povedal, inteligent pochopi) a ja som ti napisal to o tom pocitaci (zase typicky priklad: inteligent pochopi, ze to nejde len tak prepojit kablom, ale ze musis mat nejake zariadenie medzi tym)
ak si to nepochopil, potom v zmysle porekadla "komu niet rady, tomu niet pomoci" tu na teba zvysoka serieme.
ades napísal:ked si taky sprosty ze si kvoli nadavkam zalozis druhe konto, tak do prije*** nadavaj doma a nie ludom tu.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: