obhoreny kabel na reproduktor

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Johny X
Light Star
Light Star

obhoreny kabel na reproduktor

Príspevok od používateľa Johny X »

Mam problem kupil som si na nete dosku s procesorom 486 a som ju pomontoval aj so prislusenstvom zvukova karta,radio karta,graficka karta a rozsirujuci radic.Vsetko som prekontroloval aj som vsetko popripajal dobre a chcel som ho zapnut.Hned nato my zacal horiet kabel na reproduktor minusovy.neviete preco??? a ci bude este doska fungovat dost som do toho investoval
job13bb
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa job13bb »

no zacal horet preto ze tam je skrat...ale to si uz musis najst ty...a to ci ti bude fungovat MB tak to musis tiez len vyskusat :?
Johny X
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Johny X »

job13bb napísal:no zacal horet preto ze tam je skrat...ale to si uz musis najst ty...a to ci ti bude fungovat MB tak to musis tiez len vyskusat :?
ok ale odisiel my reprak nevies ze ci nahodou tam netreba pripojit reprak na plus a minus presne???a neda sa niejak spustit bez repraku pocitac??????
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

jasne ze nevadi ako pripojis repro...no len dufam ze myslis ten speaker co je v kompe...co sa tyka toho horenia,podla mna si ho napojil spatne a do repra sa dostalo jednosmerne napatie a odfcalo reprak...kludne bez speakera by malo ist pc
Napísať odpoveď