Vista 64 bit

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Vista 64 bit

Príspevok od používateľa RainbowSix »

Cawko chalani nainstaloval som si vistu 64 bitovu a mam problem ked nainstalujem ovladace od grafiky a restartnem pc tak ked sa prihlasim tak obraz sa vipne a monitor sa sprava ako akebi nemal signal od grafiky ale ked spustim ju v nudzovom rezime tak obraz ide normalne mam 8800GT
a skusal som to s tymto ovladacom
http://www.nvidia.com/object/winvista_x ... _whql.html
poradte mi prosim dakujem.
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

skusil aj instaL z cedecka???
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nastavenie frekvencie monitora alebo nieco podobne ti to po instalacii nahodou neupravi??? Nepise nahodou, ze out of range???

Skus este beta verziu ovladacov:
http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHI ... ta64.shtml
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

No ovladace idu z cd ale to tak ze ked som skusal nastavit prepojenie medzi tv a pc tak to zase spravilo a nic neslo ani nudzaku reinstal grafiky

a hojko mam taky isti lcd ako ty a nie po nainstalovani sa spita na restart pc to potvrdim normalne sa nacita panel s pouzivatelmi ale ktori je uz v rozliseni 1650-1050 prihlasim sa na profil asi cca 5 sekund nato monitor shasne ale vistu pocujem ked klikam a ledka co je pri vipinaci na lcd blika ako ked nieje zapnuty pc a len lcd co podla mna znamena ze nema signal z grafiky.A ked restartujem pc natvrdo tak uz nevidim nic ani pouzivatelov jednoducho od tej casti co sa nacitavaju ovladace od grafiky prestane ist lcd.
Napísať odpoveď