zapnem pocitac zacne mi vypisovat tie pevne disky zistuje potom ide bootovať windows a dakedy vtedy sa mi vypne monitor , vypnem ho a zapnem ide obraz asi dve-tri sekundy a potom znova to iste , ale PC bezi normalne len monitor sa mi furt vypina prosim jaky je vtom problem ? dakujem
Goten napísal:Vypne sa monitor a svieti zelené svetlo, alebo začne svietiť červené resp. oranžové? Monitor máš LCD alebo CRT? Prepojený je cez DVI či VGA?
no ono svieti zelene potom vipne a svieti oranzove a mam LCD a prepojeny je VGA
Keď monitor pôjde skús pomykať káblami či sa potom nevypne. Nemáš nastavené vypnutie obrazovky kvôli úspore energie (v možnostiach napájania)? Ako dlho máš PC, nikdy predtým to nerobilo? Neinštalovala si niečo nové alebo si niečo nenastavovala vo Windows?
Goten napísal:Keď monitor pôjde skús pomykať káblami či sa potom nevypne. Nemáš nastavené vypnutie obrazovky kvôli úspore energie (v možnostiach napájania)? Ako dlho máš PC, nikdy predtým to nerobilo? Neinštalovala si niečo nové alebo si niečo nenastavovala vo Windows?
taze po poriadku
toto prve mykam a nic
druhe neviem
tretie pc stare asi 3-4 roky a monitor asi 2 a pol roka to zacalo robit asi pred tyzdnom
a toto stvrte podla mna ne