Zdravým, ak méte niekto skúsenosti z týmto mobilom, mohli by sme napísať, ako často ho využívate a koľko vám drží baterka ??? V predajni mi povedali, že viac ako 2 dni nepôjde, ale na nete som našiel reakcie, že ide aj týždeň, a niekde zase niekto kúpil aj viac kusov a každý do 24 h skončil....
Tento fonik ma veľmi zaujal, skúste niečo o ňom napísať....
Výdrž baterky - Nokia E51
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Presunute do mobilov
Ja som sa k tomuto telefonu dostal vdaka tomu, ze otec ma hromadu pausalov a maju ho v Orange za velmi prijemnu cenu.
Co sa tyka konkretne tvojej otazky tak je tazke ju zodpovedat, ale pri beznom pouzivani vydrzi 3-4dni, nie je problem ho za poobede vybit - napr. surfovanim cez Wifi.
Ak chces nejake obecne hodnotenie telefonu:
+ Symbian a nepreberne mnozstvo aplikacii
+ u mna osobne dizajn telefonu + kovove telo
+ Wifi
+ rychlost telefonu
- ked telefon nechavam dlho zapnuty (napr. dva tyzdne), tak prestane fungovat vibrovanie pri hlaseni hovorov/sprav
- privital by som videa 640x480 ako to zvladla starsia N6280 s mensim rozlisenim
inak doporucim prejst thread na mobilmanii, tam vzdy najdes velke mnozstvo info o rozsirenejsich telefonoch - http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=46419
Ja som sa k tomuto telefonu dostal vdaka tomu, ze otec ma hromadu pausalov a maju ho v Orange za velmi prijemnu cenu.
Co sa tyka konkretne tvojej otazky tak je tazke ju zodpovedat, ale pri beznom pouzivani vydrzi 3-4dni, nie je problem ho za poobede vybit - napr. surfovanim cez Wifi.
Ak chces nejake obecne hodnotenie telefonu:
+ Symbian a nepreberne mnozstvo aplikacii
+ u mna osobne dizajn telefonu + kovove telo
+ Wifi
+ rychlost telefonu
- ked telefon nechavam dlho zapnuty (napr. dva tyzdne), tak prestane fungovat vibrovanie pri hlaseni hovorov/sprav
- privital by som videa 640x480 ako to zvladla starsia N6280 s mensim rozlisenim
inak doporucim prejst thread na mobilmanii, tam vzdy najdes velke mnozstvo info o rozsirenejsich telefonoch - http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=46419
Hm, mam tento telefon.. Co sa tyka baterky, u mna to zavisi hlavne od toho ci mam zapute gprs. Ked som na icq a mam to zapnute, niekedy sa baterka uplne rozhoruci a vybije sa za par hodin. Niekedy sa nerozhoruci (naozaj neviem od coho to zavisi) a vydrzi dlhsie.. No nabijam to v priemere tak raz do dvoch dni.. Nuz co zaadna slaava.. Ale telefon ako taky velmi dobry
...