master23 napísal:cawte, na abcgames som cital, ze si budem moct pozriet mesto dateilnejsie, napr. v Rime Colosseum, Pariz Eiffelovka,...
preco mam vsetky mesta len 2 ulice? to musim nejako odomknut?dik
Dnes som cital spravu od developera hry Rig n Roll, hra je hotova a uz sa len doladuju drobnosti, tento rok vyjde. Bude to skutocny simulator. ETS je len biedna arkada.
Syfon napísal:Dnes som cital spravu od developera hry Rig n Roll, hra je hotova a uz sa len doladuju drobnosti, tento rok vyjde. Bude to skutocny simulator. ETS je len biedna arkada.
nemate niekto problemy s touto hrou? Normalne ju spustim. vyberiem mapu, vsetko je ok, ale ako nahle si mam vybrat Truck tak nic nevidim, len cierne to okno s truckami, pritom ostatok je ok, a ked uz idem do mesta tiez len cierne a kusky bieleho, ako keby sneh. Skusal som na integrovanej grafike aj na normal.
bloodko napísal:nemate niekto problemy s touto hrou? Normalne ju spustim. vyberiem mapu, vsetko je ok, ale ako nahle si mam vybrat Truck tak nic nevidim, len cierne to okno s truckami, pritom ostatok je ok, a ked uz idem do mesta tiez len cierne a kusky bieleho, ako keby sneh. Skusal som na integrovanej grafike aj na normal.
skus si nainstalovat najnovsie ovladace...a ked si to skusal an na integrovanej aj normalnej tak bovie..skus dat ovladace najnovsie..za vyskusanie nic nedas
tak to hej ... sice je dob re ze je to v europe ale cestna siet je husta telefonne stlpy na Kamcatke mesta 0 bodov maluicke jak ... doprava tiez riedka jak
podla mna sa tato hra zlepsi len to este taky rok 2 chce mohli by potom otvorit aj taku Velku Britaniu a cesty potiahnut az do Ruska lebo toto ej fakt na