comp mi nebere ciste dvd
comp mi nebere ciste dvd
Mam taky problem, ze mam externu napalovacku, a cez total commander ani tento pocitac mi nechce otvorit ciste dvd. Vyzera to asi takto: (pril.1)
Lenze ten disk tam je.. Nero mi v tych informaciach o disku normalne napise ze vsetko funguje jak ma. Co su tam tie moznosti rozsirene ze testovanie disku tak normalne to vsetko islo. Len hentie prieskumniky mi to nechcu otvorit. Dokonca aj vo vlastnostiach pisu informacie ze ciste dvd, ale ked o dam otvorit napise ze vlozte disk.. Napriklad ani program convertxtodvd mi to dvd nezobere..
Co je s tym? Neblokuje to nejak ten nero?
Lenze ten disk tam je.. Nero mi v tych informaciach o disku normalne napise ze vsetko funguje jak ma. Co su tam tie moznosti rozsirene ze testovanie disku tak normalne to vsetko islo. Len hentie prieskumniky mi to nechcu otvorit. Dokonca aj vo vlastnostiach pisu informacie ze ciste dvd, ale ked o dam otvorit napise ze vlozte disk.. Napriklad ani program convertxtodvd mi to dvd nezobere..
Co je s tym? Neblokuje to nejak ten nero?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hmm no neviem , ale preco riesis taku vec , ze ti neukaze prazdne dvd/cd ? Co tam chces vidiet prazdny priestor ? Prazdne ti moze ukazat len ked to bude medium typu RAM. Ak tam strcis prazdne DVD/CD jasne ze ti bude pisat ze tam nic neni . Napal ho a pozri si co si napalil , ak ti plne CD/DVD nezobrazi tak potom treba riesit a nie toto . 
Nechaapes to. Neda sa s tym pracovat. Nemozem tam kopirovat subry, lebo ked dojde k tomu ze mam zadat kam, napise chybu. Proste sa to sprava akoby tam to dvdcko nebolo ked tam chcem nieco napalit. Ked dam zobrazit vlastnosti tak to napise presne vsetky mozne udaje o tom dvdcku, ale ked na to chcem nieco napalit tvari sa to ze tam ziadne dvd neni. Pochopili?
Nepise i ze tam nic neni ale vlozte disk
Nepise i ze tam nic neni ale vlozte disk
Nooo o napalovani cez nera som zatial nepisal naschval nic.
Nero mi v pohode ukazoval tie informacie o tom dvdcku (ako som uz pisal), a teraz nanho aj v pohode napaluje. Nechcel som to este definitivne napalit, nemam tam titulky, takze pokusne dvd...
Zda sa ze nero na to vie napalovat, ale inak nic ine.
Preto som sa hned nazaciatku pytal ci to nero nejak neblokuje. Takze este raz, neblokuje to nahodou ten nero?
Ale to ze nero funguje neriesi moj problem, to je vam dufam jasne.
Je to dolezita informacia, zistil som to definitivne az teraz, ale dalo sa to tusit z tych nero testov..
Takze asi mi poviete ze je to tym nerom.. Co sa s tym da robit, ak chcem aby to islo aj normalne? Odinstalovat? Ved je to taky uzasny program
, dokonca original.
Tzn- nero to vypali, tento pocitac a total commander to nevypali
Nero mi v pohode ukazoval tie informacie o tom dvdcku (ako som uz pisal), a teraz nanho aj v pohode napaluje. Nechcel som to este definitivne napalit, nemam tam titulky, takze pokusne dvd...
Zda sa ze nero na to vie napalovat, ale inak nic ine.
Preto som sa hned nazaciatku pytal ci to nero nejak neblokuje. Takze este raz, neblokuje to nahodou ten nero?
Ale to ze nero funguje neriesi moj problem, to je vam dufam jasne.
Je to dolezita informacia, zistil som to definitivne az teraz, ale dalo sa to tusit z tych nero testov..
Takze asi mi poviete ze je to tym nerom.. Co sa s tym da robit, ak chcem aby to islo aj normalne? Odinstalovat? Ved je to taky uzasny program
Tzn- nero to vypali, tento pocitac a total commander to nevypali