CS 1.6 Server hojko.com
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
johnykilla
Light Star
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
fikotek
King
Chci se zeptat existuje do CS neco jako je v quake3 enemycolor?? Jakoze barva vsech teroristu bude cervena a barva vsech policajtu bude modra??
Je to sice trosku podle ale stejne me to zajima. Mozna ma tahle hra jine pravidla nez Q3 tam to pouziva skoro kazdy
edit:Tak sem to hledal a docetl se ze se to teda nesmi tak nic no
Je to sice trosku podle ale stejne me to zajima. Mozna ma tahle hra jine pravidla nez Q3 tam to pouziva skoro kazdy
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
zakazane je len ESP, keby si si zmenil modely, nic by sa nestalofikotek napísal:Chci se zeptat existuje do CS neco jako je v quake3 enemycolor?? Jakoze barva vsech teroristu bude cervena a barva vsech policajtu bude modra??
-
G0lDiER_
King
Fikotek: no to su cheaty
ale tak existuju skiny taketo, pozri sa na www.fpsbanana.com
P.S. toto patrilo skor sem Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 21:38 )
lol: napr toto by bolo dost dobre videt
http://www.fpsbanana.com/skins/41555
P.S. toto patrilo skor sem Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 21:38 )
lol: napr toto by bolo dost dobre videt
server sa nezmenil na FUN. Hra sa tam to co si vacsina ludi votne. Ked si votnu snow, a je ich tam 20 je to chyba. Potom hned RTV a votne sa vacsia mapa.
Cheaterov nicime, sme velka SILA s blazerom, ale niekedy sa fakt neda, ze nie som online ani ja, ani on a vtedy maju priestor deti s nedostatocnym IQ, ktorym v pomocnej skole davaju malo domacich uloh a tak stihaju aj cheatovat pocas hrania Cstrike, ktoremu vobec nechapu..
Cheaterov nicime, sme velka SILA s blazerom, ale niekedy sa fakt neda, ze nie som online ani ja, ani on a vtedy maju priestor deti s nedostatocnym IQ, ktorym v pomocnej skole davaju malo domacich uloh a tak stihaju aj cheatovat pocas hrania Cstrike, ktoremu vobec nechapu..
-
blazer
Professional
Nooo, vsimol som si, ze tam mas nahodeny amx_fuckoff a ine podobne srandy, ktore sa v krajnej nudzi daju vyuzithojko napísal:ProfionQQ: Daj mi riesenie v boji proti cheaterom a ako sa branit v pripade, ze ma dynamicku IP adresu. Cakam tvoje navrhy v tejto teme.
//GothaR: A kolko nas tam bude potom hravat? 5?
-
johnykilla
Light Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
GIGABYTE
King
Tak cheatery sú aj na steme, VAC2 obídeš.. Ale je to pravda, ste skillery na NS a hráte sa niektorý na PRO GAMEROV, prejdite na steam a uvidíme čo bude z toho PRO GAMERA.GothaR napísal:Tak trochu myslim, ale CS stoji na steame 200 Sk...raz staci neist na pivo a mozes mat navzdy pokoj od cheaterov.
Nepoviem ak to niekto zapne raz za mesiac, alebo raz za dva týždne nech je na NS.. Jednoducho sa mu to neoplatí.