Crysis DX 10 mod na xp
Crysis DX 10 mod na xp
Cavte haldam tento mod/patch aby som si zahral very high na xp
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Preco si myslis ze neutiahne, prid ku mne ukazem
, som Crysis presiel na Max detailoch pri 1650x1080 a 16xQ AA, je pravda ze sem tam bolo chvilku citit ze je to spomalene ale fakt len zriedkavo, celu hry som tak presiel... 
Samozrejme to bolo na Viste a DX10, a nemam SLi
A tie patche si najdes na stranke www.sector.sk tam daj hladat Crysis a urcite najdes, minimalne tam boli obrazky z 2 modov a aj linky na stiahnutie.
Samozrejme to bolo na Viste a DX10, a nemam SLi
A tie patche si najdes na stranke www.sector.sk tam daj hladat Crysis a urcite najdes, minimalne tam boli obrazky z 2 modov a aj linky na stiahnutie.
Cele toto je zalozene na tom, kto ma aku toleranciu k nizkemu fps. Ja som hral iba demo a v pohode som to prezil pri 20-30 fps, niekomu by to uz bolo malo, mne stacilo...tukilluki napísal:to by som, fakt chcel vediet ktora kgraficka ti to utihla na high details ak to nebolo sli
A tu je to o tom istom, ak to mal na vysokych detailoch a islo to s 15-20fps, tak to nemusel byt problem.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Vyssie detaily ako som mal nastavene uz neexistovali jednoducho maximalne, kartu mam 280GTX, a ked ide o FPS tak akoze presne neviem, mne staci aby podla mojho oka to nesekalo... ale keby som mal odhadnut tak niekde okolo 25-30FPS, to je taka hranica medzi miernym sekanim a plynulostou.
edit:/ Da sa v Crysis priamo zapnut ukazovanie FPS? zeby som sa pozrel kolko to cca je? Alebo musim pouzit Fraps?
edit:/ Da sa v Crysis priamo zapnut ukazovanie FPS? zeby som sa pozrel kolko to cca je? Alebo musim pouzit Fraps?
-
tukilluki
Medium Expert
pokial viem(a viem dobre) tak v augustovom pc revue bol test 280gtx a tam hned pisali ze to ani tato karta nedokaze, takze by som naozaj rad dozvedel pravdu ci klamali v pc revue alebo si sa pomylil ty, nepisem ze klames to bys som si nedovolil urazat len ma to naozaj zaujima.
presna citacia: "Žiaľ, ani takáto silná karta nedokáže plynule zobraziť crysis v maximálnom Very High nastavení grafiky na väčšom monitore(22 palcov a viac)."
edit: samozrejme ak máš menší monitor tak ti bezvýhradne verím.
presna citacia: "Žiaľ, ani takáto silná karta nedokáže plynule zobraziť crysis v maximálnom Very High nastavení grafiky na väčšom monitore(22 palcov a viac)."
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
No praveze mam 22" monitor, skusim to s frapsom a potom napisem kolko to cca dalo FPS, ale ako hovorim mne sa zdalo byt to pohode hratelne...tukilluki napísal:pokial viem(a viem dobre) tak v augustovom pc revue bol test 280gtx a tam hned pisali ze to ani tato karta nedokaze, takze by som naozaj rad dozvedel pravdu ci klamali v pc revue alebo si sa pomylil ty, nepisem ze klames to bys som si nedovolil urazat len ma to naozaj zaujima.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Pred tromi rokmi by som mozno nemal problem zostavit PC za 150-300k .. ale dnes? Pri tychto cenach?W0Lf napísal:po 4te - musis mat PC za 150 000 - 300 000sk , aby si spustil CRYSIS na MAX DETAILY. ( podla monitora ) - rozlisenie