http://www.markizadnes.sk/clanok-479771 ... -zranenych
V Chorvatsku havaroval slovensky autobus
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
zaujal ma tento comment

Peter | hanba prepravnym spolocnostiam
Vodici za to nemozu,mozu za to ich riadiaci cinitelia.Skuste zastavit hoci-ktory autobus ,ci MI-Sadky,ci PO-Sadky,ani jeden by nepresiel STK,prechadzaju pretoze STK-maju sukromne spolocnosti,ktore su v spolupraci so Sadkami-veducimi cinitelmi-SAD./znami/Ja som tiez vodic a viem co sa deje,ale ked chcem robit ,musim drzat hubu a krok. Uprimnu sustrast pozostalim.
-
MP4-27
Guru wannabe
mno Totalka autobus nemozem si pomoct ale stale plati Lietadlom je najbezpecnejsie cestovat,lebo ked niekde padne lietadlo alebo ma len problemi hned je to v telke ale pri autobusoch je v mediach len toto ,ciste totalky.Ved cesta lietadlom je omnoho pohodlnejsia a uz to nestoji tolko co to kedysi stalo.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
je to smutne ... smutnejsie su vsak komentare co o tom vsade bezia ... zas ta potupna vlastnost slovace, strasna chut kamenovat ... nevieme co sa stalo, tak nechapem ako niektori mohli uz vyrieknut konecny verdikt ... ja vsak nechapem jedno, na keru pikacu su vedla tych ciest tie zvodidla, ked absolutne neplnia svoj ucel, resp. ho plnia iba jednostranne a aj to iba v urcitom rozsahu ...
MP4-23 dam veru na teba, z PB do Brna odteraz jedine lietadlom ... a najlepsie sukromnym, to sa este aj teroristom vyhnem
MP4-23 dam veru na teba, z PB do Brna odteraz jedine lietadlom ... a najlepsie sukromnym, to sa este aj teroristom vyhnem
Pretoze niesu peniaze na novy, si zober kolko stoji taky bus + naklady...clupka napísal:preco ich vlastne uz nevyradia?
//autoeditácia príspevku ( 07 Sep 2008, 18:57 )
nehoda sa moze stat hocikomu a hocikedy je jedno ci je to auto lod bus vlak alebo lietadlonordkapp_pb napísal:MP4-23 dam veru na teba, z PB do Brna odteraz jedine lietadlom ... a najlepsie sukromnym, to sa este aj teroristom vyhnem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no kukal som...redliner napísal:Kuknite teraz Joj
Mali smolu mno, že to buchli priamo do toho piliara... Keď človek cestuje akýmkoľvek dopravným prostriedkom, musí počítať s určitým rizikom...
napr. nedávno, keď som išiel zo zápisu, mal búračku bus v ktorom som cestoval, zostrelili sme na križovatke v ke šaca osobné auto...
-
redliner
King
Nj auto je auto ale pilier je pilierfoboss napísal:no kukal som...
Mali smolu mno, že to buchli priamo do toho piliara... Keď človek cestuje akýmkoľvek dopravným prostriedkom, človek musí počítať s určitým rizikom...
napr. nedávno, keď som išiel zo zápisu, mal búračku bus v ktorom som cestoval, zostrelili sme na križovatke v ke šaca osobné auto...