Nastav si zobraziť skrýté súbory a priečinky, potom myšou prechádzaj cez jednotlivé polkruhy a v ľavo hore sa ti bude zobrazovať veľkosť a názov. Ak si z toho magor tak si stiahni TuneUp Utilities a pozri si to v prieskumníkovy miesta na disku. (ale to už je tiež písané v tej téme). Na fóre nieje žiadna veštica ktorá ti hneď povie kde ti na disku zmizlo 20GB
Tak to máš nejaké pošahané Malo by to vyzerať tak ako na obrázku. Na TuneUP Utilities si aplikoval "liečivo"?
Alebo si presuň dáta čo potrebuješ zazálohovať na C a E naformátuj.
To co tu pises je uplne normalne, cim vacsi disk tim viac ti toho bude pouzivanim chybat , ale 20 GB je prilis vela zvycajne to byva par 100 MB , defragmentuj disk (predpokladam ze si to uz urobil) alebo ho rovno zformatuj .
dal som formatovat disk no teraz ked som tam kopiroval naspet subory uplne pomaly to kopiruje....niekedy mi to tam kopirovalo rychlostou 30000kb/s a teraz to bolo ledva 2500kb/s...
tam sa meni velkost alokacnej jednotky mal som dat inu hodnotu ako je tam alebo tato hodnota je dobra ??
Rychlost kopirovania zavisi od toho co kopirujes , ak kopirujes 10 000 niekolko kB suborov , budes mat rychlost prenosu len tak 120-220 kB/s ...
a ked zacnes kopcit subor o velkosti 700MB pojde to full speed.
A tie alokacne jednotky s tvojim problemom nemaju nic spolocne.