zaujimalo by ma ako to riesite ked vam nic nechuti rano jest, pretoze chcel by som to
zmenit a jedavat aj skoro rano o nejakej 7,00
poznate nejake riesenie ?
ja nefajcim a mam ten isty "problem" neviem cim to je,zatial mi to nevadi ale predpokladam ze nie je dobre ekd ide do mna prve jedlo az o nejakej 10tej 11tej
nie nie, nefajcim
a presne tak, aj mne zacne chutit az tak pozde, no v bruchu mam cudne zvuky od nejakej
tej 9tej lenze ked nieco ochutnam [okrem vody] je mi na grc
podobne som to mal pocas semestra..ale teraz cez leto som sa naucil ked som chodil do roboty jest aby som tam neodpadol...mozno pomoze skor vstavat...a hlavne lahke ranajky
najlepsi sposob je ze musis jest to co ti chuti najviac a ide dolu krkom co najlahsie
napr. neodporucam chleba s maslom a sunkov fakt sucha kombinacia a prejde pri tom chut do jedla
zato. ta uz spominana prazenica alebo napr aj vlocky v mlieku alebo neco podobne to uz je lepsie a hned je chut do jedla ale podmienkov je aby to aj riadne vonalo
/iba moj nazor/ ja jedavam 5:30
twardykamen napísal:podobne som to mal pocas semestra..ale teraz cez leto som sa naucil ked som chodil do roboty jest aby som tam neodpadol...mozno pomoze skor vstavat...a hlavne lahke ranajky
to mas pravdu, ked je clovek v pracovnom svungu, ze robi cely den na slnku tak aj zaryty nejedac ranajok musi do seba nieco hodit este predtym ako ide na fusku...pretoze obed je az o pol 12 a dovtedy je to naozaj kriticke
kali520 napísal:V prvom rade treba roztiahnut zaludok a to pitim napr vody vo velkych mnozstvach. A potom ist spat tak nalacno.
to nzase nezaspim, a idem do chladnicky
muffy69 napísal:o kolkej chodis spat? mne nic nechuti rano, iba ked sa nevyspim
teraz cez skolu chodievam okolo pol 11 az 11 ... no cez prazdniny som bol hore aj do
1 rana a spal az do cca 11, takze to moze byt sposobene aj tym kedze ten casovy usek
som prespal/teda nejedol
Marco19 napísal:Moja rada privstan si a ked si das sprchu sa prebudis a bude ti jedlo ovela viac chutit
este jedna info
pokial bude cely den uplne nudny bud skola robota nepomoze asi nic neda sa jest
ale ak je neco na co sa cez den tesite a kvoli tomu sa vam dokonca aj dobre stava /tzv skoro vyskocite z postele/ vtedy sa da jest uplne v pohode a cokolvek
TUCERO_SVK napísal:este jedna info
pokial bude cely den uplne nudny bud skola robota nepomoze asi nic neda sa jest
ale ak je neco na co sa cez den tesite a kvoli tomu sa vam dokonca aj dobre stava /tzv skoro vyskocite z postele/ vtedy sa da jest uplne v pohode a cokolvek
tak toto je svätá pravda, čiže to môže mať niečo spoločné aj so psychikou.
co ja viem ludia.... ja som vzdy maval odmalicka ranajky - ci uz sladke alebo nejaka sunka syr, chlieb, vajicka atd a proste ja bez ranajok pre zmenu fungovat nedokazem.... teda dokazem ked sa zobudim o jedenastej a rovno idem na obed alebo tak... ale proste ja potrebujem energiu