BT Mys k NB
BT Mys k NB
takze ludkovia potreboval by som poradit nejaku BT mys bez adapteru k NB
presnejsie potrebujem nejaku BT mys iba cisto mys ktora je bez prijimaca vysielaca chcem ju pouzivat s BT co mam v notase ...
hlavne poziadavky
Cena : strop nieco okolo max 1500sk najlepsie okolo 1200
Farba : musi byt CIERNA
Velkost : co najmensia ...
Prijimac / Vysielac : ziaden
Napajanie : bud vstavana baterka nabijacka niekde mimo, alebo vymenitelne AA popripade AAA baterky...
Vaha : co najlahsia snad do 200g sa najde ak nie moze byt aj tazsia
a este podmienka je tiez aby bola Laserova.
ak nieco take najdete pls hodte link najlepsie predajna v KE ...
presnejsie potrebujem nejaku BT mys iba cisto mys ktora je bez prijimaca vysielaca chcem ju pouzivat s BT co mam v notase ...
hlavne poziadavky
Cena : strop nieco okolo max 1500sk najlepsie okolo 1200
Farba : musi byt CIERNA
Velkost : co najmensia ...
Prijimac / Vysielac : ziaden
Napajanie : bud vstavana baterka nabijacka niekde mimo, alebo vymenitelne AA popripade AAA baterky...
Vaha : co najlahsia snad do 200g sa najde ak nie moze byt aj tazsia
a este podmienka je tiez aby bola Laserova.
ak nieco take najdete pls hodte link najlepsie predajna v KE ...
-
manager666
Star
Takze...ak mas cisto nahodou notebook HP Pavilion
, tak ti mozem odporucit tuto peknu mysku .
Ak Hp-cko nemas, tak sa mi pozdava aj tato myska od Microsoftu, ale nie je cela cierna...

Ak Hp-cko nemas, tak sa mi pozdava aj tato myska od Microsoftu, ale nie je cela cierna...
ano pozeral som ju ale ja nechcem obsadzovat USB nicim chcem to mat na BT co mam v notase ...moosha napísal:No ak by sa nenasla nejaka dobra BT, skus Logitech VXnano. Mam ju ja, prijmac ma najmensi na svete. Asi tretina velkosti USB.
tomasko celkom dobre to je este musim porozmyslat a snad niekti vie este o niecom inom
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
skoda ze preferujes prave BT technologiu
osobne pouzivam tuto misku http://www.progamingshop.sk/logitech-vx ... -1301.html
a musim povedat ze ten prijmac co sa do NB dava je fakt maly mozem spravit foto ak by bol zaujem
osobne pouzivam tuto misku http://www.progamingshop.sk/logitech-vx ... -1301.html
a musim povedat ze ten prijmac co sa do NB dava je fakt maly mozem spravit foto ak by bol zaujem
neviem co je tazke pochopit na fakte, preco niekto preferuje BT riesenie a nie USB. Vacsina notebookov ma v sebe len 3USBcka. Nech uz je ten vysielac prtavy ako chce, vzdy zaberie jedno USBcko, takze ostanu len dve. Nech ma napojeny mobilny net cez huawey USB, a potrebuje si zaroven nieco vytlacit z USB kluca, tak nieco by musel odpajat (jeden z moznych scenarov).
Osobne by som sa priklanal k spominanej MS BT 5000 laser mouse, mne sa jednak lubi, jednak je fajn do ruky a tiez je to pomerne kvalitka. Potom jedine ze ist do celeho BT setu, z ktoreho pouzijes len mysku - tam mas vacsi vyber, no ani jedna uz nedosahuje tak malych kompaktnych rozmerov (nehovoriac o tom, ze by si klavesnicu mal mozno uplne zbytocne)
Osobne by som sa priklanal k spominanej MS BT 5000 laser mouse, mne sa jednak lubi, jednak je fajn do ruky a tiez je to pomerne kvalitka. Potom jedine ze ist do celeho BT setu, z ktoreho pouzijes len mysku - tam mas vacsi vyber, no ani jedna uz nedosahuje tak malych kompaktnych rozmerov (nehovoriac o tom, ze by si klavesnicu mal mozno uplne zbytocne)
a co tak toto, splna to tvoje poziadavky -> http://accessories.euro.dell.com/sna/pr ... =570-10387
mala by fungovat, aj na ine booky ako dell. Ta cena je tam orientacna, isto zozenies lacnejsie.
mala by fungovat, aj na ine booky ako dell. Ta cena je tam orientacna, isto zozenies lacnejsie.