Samsung U800 soul B

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
fuxxo7
Novice
Novice

Samsung U800 soul B

Príspevok od používateľa fuxxo7 »

Mam taky problem...
nedaju sa mi naistalovat do mobilu ziadne aplikacie ani hry :(
aplikacie ani hry na tento typ som este nenasiel ale nefunguju ani s "podobnymi" typmi samsungou.
neviete mi poradit preco???
dik :wink:
D!eSel_78
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Samsung U800 soul B

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

fuxxo7 napísal:Mam taky problem...
nedaju sa mi naistalovat do mobilu ziadne aplikacie ani hry :(
aplikacie ani hry na tento typ som este nenasiel ale nefunguju ani s "podobnymi" typmi samsungou.
neviete mi poradit preco???
dik :wink:
Aplikacie do Samsungov napchas len cez stiahnutie na Wape/Webe. Nedaju sa prijat cez Bluetooth a mam dojem, ze ani kabelom neuspejes. V tomto Samsungy zaspali storocie.
fuxxo7
Novice
Novice

no cez bluetooht som neskusal ale ten kabel mozem potvrdit bo som mal stiahnute z netu xxx.jar aj xxx.jad a vypisalo mi nepodporovany subor. :(
no co uz mohli by sa uz konecne zobudit :D :D :D
skusim to teda cez ten web na mobile....
dik moc 8)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

cez kabel sa daju nainstalovat ale je to dost komplikovane pouzi hladat a najdes navod , no neviem ci je aj pre u800
fuxxo7
Novice
Novice

trochu som nepochopil aky navod mas namysli? :?:
jeden kamos mal U600 ten vravel ze ten telefon odblokoval najakym kodom, ktory vytukal ako keby vytacel cislo (ako ked si chces zistit info o telefone nejake hviezdicky a mriesky a tek) a potom ze mu tan slo instalovat ale neviem ci je to tak aj pri tejto U800... :?:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Ono to s tym kopcenim nie je o tom, zeby samsung zaspal dobu, ale o tom ze to ma byt akysi pokus o zneprijemnovanie piratenia.

.. v dnesnom preinternetovanom svete naozaj nevidim problem si aplikaciu hodit na svoj web a odtial si ju stiahnut/nainstalovat. Aj ked je fakt, ze takto zaplatim za data + je to menej pohodlne. No stale pohodlnejsie lacnejsie ako kupovat kabel a skusat postupy...
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

KoCi napísal:Ono to s tym kopcenim nie je o tom, zeby samsung zaspal dobu, ale o tom ze to ma byt akysi pokus o zneprijemnovanie piratenia.

.. v dnesnom preinternetovanom svete naozaj nevidim problem si aplikaciu hodit na svoj web a odtial si ju stiahnut/nainstalovat. Aj ked je fakt, ze takto zaplatim za data + je to menej pohodlne. No stale pohodlnejsie lacnejsie ako kupovat kabel a skusat postupy...
Vo vacsine pripadov mas kabel v baleni a o nejakom skusani postupov nemoze byt ani reci, ked napr. Nokia PC Suite ma pohodlne instalovanie aplikacii priamo cez program.
Napísať odpoveď