Mam taky problem...
nedaju sa mi naistalovat do mobilu ziadne aplikacie ani hry
aplikacie ani hry na tento typ som este nenasiel ale nefunguju ani s "podobnymi" typmi samsungou.
neviete mi poradit preco???
dik
fuxxo7 napísal:Mam taky problem...
nedaju sa mi naistalovat do mobilu ziadne aplikacie ani hry
aplikacie ani hry na tento typ som este nenasiel ale nefunguju ani s "podobnymi" typmi samsungou.
neviete mi poradit preco???
dik
Aplikacie do Samsungov napchas len cez stiahnutie na Wape/Webe. Nedaju sa prijat cez Bluetooth a mam dojem, ze ani kabelom neuspejes. V tomto Samsungy zaspali storocie.
no cez bluetooht som neskusal ale ten kabel mozem potvrdit bo som mal stiahnute z netu xxx.jar aj xxx.jad a vypisalo mi nepodporovany subor.
no co uz mohli by sa uz konecne zobudit
skusim to teda cez ten web na mobile....
dik moc
trochu som nepochopil aky navod mas namysli?
jeden kamos mal U600 ten vravel ze ten telefon odblokoval najakym kodom, ktory vytukal ako keby vytacel cislo (ako ked si chces zistit info o telefone nejake hviezdicky a mriesky a tek) a potom ze mu tan slo instalovat ale neviem ci je to tak aj pri tejto U800...
Ono to s tym kopcenim nie je o tom, zeby samsung zaspal dobu, ale o tom ze to ma byt akysi pokus o zneprijemnovanie piratenia.
.. v dnesnom preinternetovanom svete naozaj nevidim problem si aplikaciu hodit na svoj web a odtial si ju stiahnut/nainstalovat. Aj ked je fakt, ze takto zaplatim za data + je to menej pohodlne. No stale pohodlnejsie lacnejsie ako kupovat kabel a skusat postupy...
KoCi napísal:Ono to s tym kopcenim nie je o tom, zeby samsung zaspal dobu, ale o tom ze to ma byt akysi pokus o zneprijemnovanie piratenia.
.. v dnesnom preinternetovanom svete naozaj nevidim problem si aplikaciu hodit na svoj web a odtial si ju stiahnut/nainstalovat. Aj ked je fakt, ze takto zaplatim za data + je to menej pohodlne. No stale pohodlnejsie lacnejsie ako kupovat kabel a skusat postupy...
Vo vacsine pripadov mas kabel v baleni a o nejakom skusani postupov nemoze byt ani reci, ked napr. Nokia PC Suite ma pohodlne instalovanie aplikacii priamo cez program.