Stop pri 11% pri instal win
Stop pri 11% pri instal win
Cawte chalani uz nazvu je jasne o co ide, proste preinstaloval som win lebo mi nechcelo spustit pekne som si prepol first boot na romku a naformatujem disk a vzdy mi to zamrzne pri 11% pri subore driver.cab
neni to šak take jednoduche popišem co som vsetko vyskušal
-skušal som tri rozne XP a stale ten isty efekt
-skšual som ho instalovat aj s CD napalovačky
-disk mam rozdeleny na C a D, dee som zatial neformatoval lebo mam tam 70 giga multimedii o ktore fakt nechcem prist, a pri instalacii na Decko to tiez zamrzne
-instalovacie windowsi som dobre vycistil jedno som potom ešte aj skopiroval to a napallil na ine cedko a stale nic..
zatial vše cez tyzden skusim instal z inej mechaniky a skusit dat ine ram uvidime potom neviem co bude robit mal niekto podobny problem ?Ešte som si zatal nezohnal nejjaku vistu alebo win2000 ale myslite ze pri nom to pojde?
neni to šak take jednoduche popišem co som vsetko vyskušal
-skušal som tri rozne XP a stale ten isty efekt
-skšual som ho instalovat aj s CD napalovačky
-disk mam rozdeleny na C a D, dee som zatial neformatoval lebo mam tam 70 giga multimedii o ktore fakt nechcem prist, a pri instalacii na Decko to tiez zamrzne
-instalovacie windowsi som dobre vycistil jedno som potom ešte aj skopiroval to a napallil na ine cedko a stale nic..
zatial vše cez tyzden skusim instal z inej mechaniky a skusit dat ine ram uvidime potom neviem co bude robit mal niekto podobny problem ?Ešte som si zatal nezohnal nejjaku vistu alebo win2000 ale myslite ze pri nom to pojde?
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
chalani musim vas sklamat pri tom subore mi to zamrzne vzdy prvy krat som cakal asi 10 minut a zastalo to a potom pisalo ze preskocit, ale problem je v tom ze otom chcelo preskocit aj dalšich pat suborov heh a potom mi to dalo odznova...a na cecko som daval pomale formatovanie a nic, ale z netu to skusim vypojit vlastne uz som to skušal asi aj nejjake ine rady 
hmm vyzera to na fajn radu, kks ale neviem aku mam dosku heh ako to zistim ked mam comp dam iba na biosGoten napísal:Disk máš zapojený IDE či SATA? Ak sata na začiatku inštalacie stlač F6 a vlož tam disketu s driverom. Disketu by si mal mať k doske. Ak ju nemáš stiahni si driver zo stránky výrobcu dosky a daj ho na čistú naformátovanú disketu.
Ak máš dva moduly RAM tak jeden vytiahni a spusti inštaláciu, ak nepôjde tak ich vymeň a skús znovu. (ten jeden modul ram nechávaš na prvom slote)
Vlastne máš pravdu. Ak by nemal tie drivery tak by nevidel pri inštalácií disk (ak už nie sú na inštalačnom CD).killa_bee napísal:Je uplne jedno aku mas dosku, toto neni problem ide/sata driverov. Keby bol, tak by ta to vobec v installe nepustilo dalej. Skusal si inu mechaniku?
Element napísal:Jeaaa ideee mi to hruaaa, podarilo sa to naistalovat GOTEN milujem taporadil si mi super rada, mam plne 3 sloty na ramkach vybral som dva nechal na druhom slote iba ramku a uz mi to šlo, ty vole taka banalita rozhoduje situacie diky chalani all K+ DAKUJEM CHALANI!
ty kks chalani pocitac som vypol vybral ramky zapol a neche ist, vobec skušal som vsetko poprehadzovat ich dat ich tam nanovo aj ziadnu a proste neche zapnut toto je za smola to neni mozne, nie osm si isty ze ci som nahodopu nieco nepoškodil na doske alebo tak.. ako teraz mma pokracovat nejjake rady prosim?
Ak ti pri instalacii robi nasledovne problemy, mal si skusit spustit scan disc v rescue rezime z CD disku install Windows. Pretoze, ta chyba, ktoru si popisoval vacsinou robi pri poskodenej particii. Disk sice robi kontrolu pred kopirovanim dat, ale mam uz s tym skusenosti, ze nie vzdy to skontroluje korektne. Dalej s tymi ramkami, moze to byt aj nimi ak ti to zamrzalo. Preto odporucam nejake externe softy spustitelne v boot rezime na kontrolu RAM. Staci hodit do Google. Ak sa ti nespusti vobec, tak potom ich nemas dobre zastrcene alebo si to sikovne nejako pokaslal.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Element: Ak by si tam tie ramky dal aj opacne, co je takmer nemozne kvoli zarazke (mne sa to raz podarilo to tam dat, sice to necvaklo, ale pamat odpalilo a musel som kamaratovi kupovat novu), tak pocitac by bezal, teda minimalne by sa tocili chladice a ostalo by to pri pipani, ze je chyba RAMky. Nevypol si nahodou zdroj vypinacom na zadnej strane bedne...??? A co tak zapojenie zdroja do dosky, pretoze tam zapajas 20+4 pin konektor a ak sa nemylim, tak este jeden maly (ten, ktory zabudol zapojit u mna t0m4s3 a PC nechcel nabehnut).