Kibo napísal:mozno to vyznie ako sprosty vtip, ale na lavej strane mi akosi chybaju sedacky, cize osobne si myslim, ze by mali sancu akurat ostat priputani
No ako ciernohumorna hlaska je to vyborne
Ale neviem, ci ta fotka uz trochu neklame...no to je aj tak jedno, ja som svoju uvahu zakladal na fotkach z druhej strany:
Fakt divné je keď som sa pozrel na tento obrázok. Zvodidlá tam vôbec nevidno, napravo od BUSU zelený plot proti zverám - netknutý, podľa vyjadrenia z cestujúceho bol celý OK, museli ho ohýbať aby sa tí čo vyskákali z okien dostali k ostatným... ale ten plastový pätník s odrazkou je netknutý? Kadial šiel ten autobus, než to napálil do piliera? Veď medzi cestou a plotom je to tak 1 a pol šírky autobusu. Chorváti majú pätníky z vnútornej strany zvodidiel keď zostal neporušený, alebo tam zvodidlá neboli vôbec, až pár m pred mostom? Nevidno taktiež že by bolo niečo vytrhnuté z asfaltu alebo z hliny, zem vyzerá OK ..
Každopádne vieme všetci akým tempom stavali Chorváti dialnice aby ryžovali na cestovnom ruchu. Fakt je že by nespĺňali EÚ štandardy (šírka mosta - aj u nás musia byť piliere ďalej) a aj o kvalite zvodidiel pochybujem.
nechcem sa hrat na vysetrovatela, ale ked mu prdla prava predna guma, tesne pred mostom, kludne sa mohlo stat, ze ho nahle strhlo doprava a skoncil ako skoncil. to by vysvetlilo stojaci stlpik na krajnici, neposkodeny plot a zvodidla zramovane ako na foto
GothaR napísal:Je to smola, ale dovolim si povedat, ze ak by bol kazdy priputany, tak bude menej mrtvych, pretoze 15 sa mi zda na ten rozsah poskodenia vela.
ako to je pravda ale vezmi si že ked si vysoký takých 192 cm ako napr. ja a cestuješ v buse kt. dajme tomu nemá veľa priestoru na nohy a cestuješ 9 hodín tak sa hmíriš a počítaš sekundy kým docestujete tak sa samozrejme nezapášeš, lebo to by ťa obmedzovalo ešte viac
v aute sa zapášem automaticky ale zase tam je aj viac miesta na nohy a pohodlnejšie sedačky
mito85 napísal:ako to je pravda ale vezmi si že ked si vysoký takých 192 cm ako napr. ja a cestuješ v buse kt. dajme tomu nemá veľa priestoru na nohy a cestuješ 9 hodín tak sa hmíriš a počítaš sekundy kým docestujete tak sa samozrejme nezapášeš, lebo to by ťa obmedzovalo ešte viac
v aute sa zapášem automaticky ale zase tam je aj viac miesta na nohy a pohodlnejšie sedačky
Ja som o trochu nizsi, ale pasem sa furt
Inak vo vcerajsej Palbe bola reportaz o tejto nehode a to poskodenie pneumatiky, ktore moze signalizovat defekt bolo na zadnej pneumatike, takze tam, kde su 2 vedla seba, co teda nemohlo sposobit prudku zmenu smeru jazdy.
//das fas: precitaj si to este aspon raz, nepochopil si to na prvykrat
erytrocyt napísal:V tom autobuse sedeli dve cestujuce ktore som poznal. Moja bývalá profesorka a suseda mojich starých rodičov. Obe sú mŕtve...
Len raz zažiješ pristávanie aké som zažil ja a toto tvrdenie presadzovať nebudeš.
Prezil si? Prezil, tak kde je problem?
urcite si zazil viac krizovych situacii v aute ako v lietadle.
Ked sa pokazí vlak, zastaví. Ked sa pokazí auto, odstavis na krajnici. Ked sa posere lietadlo, jedina cesta je dole.
Ano prezil som to, a nepotrebujem sa viac ebat do 10 200 metrovej vysky.
erytrocyt napísal:Ked sa pokazí vlak, zastaví. Ked sa pokazí auto, odstavis na krajnici. Ked sa posere lietadlo, jedina cesta je dole.
Ano prezil som to, a nepotrebujem sa viac ebat do 10 200 metrovej vysky.
pockaj ty si prezil neaky pad lietadla?
ak ano tak vypravaj a prehanaj
dudo02 napísal:Zase na druhu stranu je pravda,ze ak sa ti pokazi lietadlo v 10 000m a nemas padak-nepomoze ani stastie .
ak sa ti pokazi lietadlo v 10 000m tak doletis na najblizsie vhodne letisko na jeden motor. Ak sa pokazia vsetky, doplachtis na najblizsie vhodne miesto.