problemik... ;)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
š@kuL
Amateur
Amateur

problemik... ;)

Príspevok od používateľa š@kuL »

hoj,

prepacte ze otravujem ale mam taky problemik

chodil som uz s par dievcatmi... ale vzdy mali zaujem oni o mna ako prve... a nebolo treba sa nejako prihovarat. Teraz sa mi velmi velmi zapacilo jedno dievca a ja neviem ako zacat, chcem s nou chodit chcem ju zbalit... pls poradte mi nieco, ako by ste to robili vy? pls a nesmejte sa )

No je to moja spoluziacka ale az od tohto roku - pozname sa 4 dni cize iba malicky zaciatok... ale fakt neviem ako sa jej nejako prihovorit, ci ju niekam pozvat, ked ano tak kde... pls napiste viaceri ak sa vam chce, majte sa, pekny den
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

no ked je to spoluziacka tak si uplne legalne bez akychkolvek stresov mozes vypytat jej cislo, icq alebo co chces, rozkecas sa a potom to pojde same
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak urcite sa nemas za co hanbit a tu sa ti podla mna nikto nebude smiat. ;) Co sa tyka tvojej otazky resp. "problemiku" ako si to nazval. Styri dni sa mi zdaju kratko na to, aby som vedel, ze niekoho chcem, ale budiz. Na tvojom mieste by som sa s nou snazil urcite viac spoznat no a postupne by si ju mohol aj pozvat niekde po skole. Miesto uz je na tebe, niekto ma rad bary, niekto zas nejake parky. Moznosti je vela.
š@kuL
Amateur
Amateur

este jedna otazka na adesa, o com sa mam rozkecat? :D teda cim mam zacat?
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Najprv sa s ňou začni rozprávať v škole, a pokial vám to pojde spolu dobre, najlepšie keby si to dal behom jednoho dňa :wink: a potom jej na konci vyučovania povieš niečo v zmysle "Počúj, nemohla by si mi dať nick na pokec alebo icq pretože fajn sa mi s tebou rozprava, a si celkom milá :oops: ...zaručene ti ho dá, a usmeje sa alebo urobí pekný úsmev len pre teba :D a potom na nete si budete písať, daj tomu tak dva dni, a po tých dvoch dňoch sa nejako dohodnite na tom, či by nešla niekde von si sadnúť alebo sa prejsť, ale to je na tebe, a fantázii sa medze nekladú :wink:
š@kuL
Amateur
Amateur

No jj tak nejak som myslel ale teraz vazne neviem o com mam akoze v tej skole zacat rozpravat??? vobec netusim cim by som sa mohol prihovorit - pokracovat...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Najlepsie sa rozkecas pri nahodnej situacii. Nejak nasilu sa vnucovat to sa clovek strasne snazi a potom to citit resp. vidno.
Ing. P@3ot
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ing. P@3ot »

Ja to mam tiez podobne vsetky moje pritelky isly po mne takze som ich balit nemusel. Podla mna to nemas kde ponahlat poznate sa este len kratko a este sa asi dlho poznat budete takze mas casu habadej. Postupne ju spoznavaj a potom ti napadne o com sa s nou da rozpravat. Len nad tym moc nerozmyslaj a rozpravaj sa s nou ako s kamaratkou. A potom v skole je vela prilezitosti ak napriklad bude v niecom dobra (akoze v predmete) mozes ist za nou ci by ti s tym nepomohla...alebo ak to chces hned a si na novej skole (predpokladam) tak sa jej mozes napriklad spytat ci nevie kde ma kabinet nejaky ucitel (napriklad vas triedny a potom sa ho spytas nejaku prkotinu aby sa nepovedalo) a ci ta tam nezavedie...a cestou sa jej spytaj ci sa jej paci na skole atd......ale ja by som sa s tym neponahlal.
š@kuL
Amateur
Amateur

Cize z toho si myslim, ze asi vhodne by bolo sa este troska spoznat, potom sa s nomu v skole nahodne nad niecim rozkecat.
Po skole ju tak nenapadne :D stretnut a vypitat si jej icq, alebo skype, povedat ze sa mi s nou dobre keca... (ako niekto pisal)

No a po troska spoznavanie v skole a na icq ju niekam pozvat

Ako s nou kecat skole uz viem, ale o com by asi bolo vhodne pisat na icq a potom rozpravat niekde ked si vyrazime (ak by k tomu teda doslo :D)
dik za vase nazory
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

O com kecat na ICQ? No ja sa asi opat zopakujem troska. Nemusis sa nikde ponahlat a hlavne nech to nie je velmi napadne. To znamena, netreba sa jej velmi vnucovat. Staci ak s nou prehodis par slov denne, nemusite si na tom ICQ spolu pisat vzdy, ked sa prihlasi online. Proste musis sa k nej spravat ako ku kamaratke a postupne to stupnovat.
clubber123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa clubber123 »

No tak ja si myslim takto s mojich skusenosti proste ked je to tvoja spoluziacka tak ako bolo pisane ze snou mozes pokecat pohode urcite sa prihovori alebo sa jej prihovor ked chces ju a mas onu zaujem tak to pojde samo len sa neboj a ocom snou hovorit? vsetko tak ju namotavat a zistit nejako ci ta chce a tak mozes sa jej pytat vsetko podla toho aka je ci patri do skupiny ludi co radi kecaju alebo su uzavreny proste a ked mas to prve tak to bude pohode neboj zvladnes to pokecas snou o vsetkom a casom budes mat to co chces :wink:
š@kuL
Amateur
Amateur

No oki, dakujem vam, mate to u mna! 8)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ja zacnem troska inac, kolko mate obaja rokov?
Marco19
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marco19 »

No chodit so spoluziackou je samovrazda....ber tak ze sa napr po mesiaci rozidete a potom denno denne na nu pozerat po dobubu 4 rokov...no neviem...Ale ak tak s nou normalne rozpravaj pojdete trieda niekde sadnut kecaj s nou no a ono ta chvilka pride samma...GL :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ked sa už niekto nevie prihovoriť spolužiačke tak to je už je fakt bieda
midnight_man
Guru
Guru

Akurat som nad tym rozmyslal, kedze nove spoluziacky su celkom fesne :) a zavse sa da aj nieco povedat s nimi, tak ma napadlo keby som si s daktorou zacal, ale pravda..so spoluziackou to je take ..ine...cele dni spolu....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

sex v šatni..
midnight_man
Guru
Guru

triple napísal:sex v šatni..
to je bieda, lebo šatne mame rovno tam ako chodia ludia .....a su tam len zelezne sietky...vsetko vidno.. :D treba nieco ine vymysliet...uvidim uz mam vyhladnute ktoru zoberem vonka dade hh..len to chce este troska casu
Ing. P@3ot
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ing. P@3ot »

Keby boli sietky na satnach jediny moj problem.....na mojej skole je 670 chalanov a 4 dievcata :cry:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hehe a problém máš vyriešený dd
Napísať odpoveď