Vista - problem
-
D34Dlife
Star
- Kontaktovať používateľa:
Vista - problem
pls dal som si Windows Vista Ultimate a hned ako som ju nainstaloval tak som si isiel davat ovladace , programy ,hry,... ale stale mi bud instalacia alebo uz spusteny program isiel pomaly alebo zamrzaval dakedy nahodilo aj Blue screen a nikdy nic neslo ako malo. Ked som ju preinstaloval zase to iste. Davnejsie som maval Vistu a toto mi nerobylo. Poradte co mam robyt . Nainstalovat dake ine ovladace ? ( instalujem tie co som dostal na CD ku grafickej a zakladnej doske) Dik
Klikni pravým tlač. myši na inštalátor programu a daj spustiť ako správca. Dosku máš akú? Vistu máš aktualizovanú (SP1)? Choď na http://driveragent.com/ a pozri či máš aktuálne ovládače. Ak nie stiahni si aktuálne od výrobcu dosky.
-
D34Dlife
Star
No skusil som teraz nainstalovat tu Vistu aj som si dal tie nove ovladace . Vista uz isla lepsie ale teraz mam zase iny problem. Internet mi isiel az ked som nainstaloval ovladace ale na druhy den mi uz nesiel . Napisalo mi ze je pripojeny iba lokalne a ked som dal informacie tak mi ukazolo tu zelenu palicku iba po Lokale pripojenie a na ten globus ( Internet) bola siva palicka s krizikom .Na XP mi ide normalne ( prave z neho pisem ) . Pls poradte Dik
// internet mam od Martica cez kablovku a mam modem
// internet mam od Martica cez kablovku a mam modem
-
vladino001
Light Professional
osobne poznam xx ludí ktorý skúšali vistu a napriek tomu ostali v XP, proste vždy sa neaky ten dôvod našiel u dotyčnych osôb. ja nemam možnosť isť na vistu a ani ma to nelaka ale prirovnal by som to tomu že ani na office 2007 nechcem isť aj ked je pekný atď ale keď chcem niečo odborne do školy spraviť tak by som to robil namiesto 1hod 3 hodinky a všetko by som hladal jak jebko.INDIGOcorp. napísal:dalsi ? omg teraz mi povedz odkial si dospel k takemuto zaveru hmm ? a chcem naozaj dokazy nie len bezvyznamne bludy
Navrhol by som tu založiť zložku kde by bolo všetko o Viste, lebo ako vidim stale tu ma niekto problem z Vistou
edit :diky za K- aspoň si mohol napisať v čom nesuhlasiš lolko
-
cORP.
Addict
problem s vistou maju ludia len pretoze nevedia to co by mali vediet , to je jediny problem , ako je mozne ze som fical na xpcku 3 roky potom som si dal rc1 vistu a poevdal som uz nikdy viac ,na astare moje pc som dal final vistu a povedal som ze odpad nikdy viac ,na novy pc som dal vistu final + sp1 a povedal som xp uz nikdy viacvladino001 napísal:osobne poznam xx ludí ktorý skúšali vistu a napriek tomu ostali v XP, proste vždy sa neaky ten dôvod našiel u dotyčnych osôb. ja nemam možnosť isť na vistu a ani ma to nelaka ale prirovnal by som to tomu že ani na office 2007 nechcem isť aj ked je pekný atď ale keď chcem niečo odborne do školy spraviť tak by som to robil namiesto 1hod 3 hodinky a všetko by som hladal jak jebko.
Navrhol by som tu založiť zložku kde by bolo všetko o Viste, lebo ako vidim stale tu ma niekto problem z Vistou
-
vladino001
Light Professional
ohladom ram su predsa obmedzeny uživatelia bookov (ale book nieje na hranie
) čo som všetko pozeral o viste tak ma neako moc nepresvedčila.(čakal som viac
) a potom nie každy vie v poho prejsť na vistu je tu vela takých ktory si vedia nastaviť IP mechanicky proste ani nevedia čo ale vedia čo všetko maju postlačať aby to spravili...a to je iba základ tak potom sa nečudujem prečo nadavaju, lebo to nejde tak ako boli naučeny a hned píšu na jednotlive fóra
taka otázočka je niečo na viste v čom ťa ta vista obmedzuje že ti to zakáže alebo tak? (niečo podobne ako XP home ?)
taka otázočka je niečo na viste v čom ťa ta vista obmedzuje že ti to zakáže alebo tak? (niečo podobne ako XP home ?)
-
cORP.
Addict
absolutne nic aj tie reci ze po kazdej zmene systemovych nastaveni sa pyta tu blbost ze ci som si naozaj isty to je v priebehu pol minuty vypnute len treba vediet kde , nic ma nesklamalo nic ma neprekvapilo zatial mi vseko slo ako na xp a mozem povedat ze vista sp1 pada resp zamrzne ovela menej ako xpcko alebo ze ma dlhsiu zivotnost, teraz mam vistu cca 3/4 roka a to xpcko som preinstalovaval casto pol roka bol vykon ked nic neblbovladino001 napísal:ohladom ram su predsa obmedzeny uživatelia bookov (ale book nieje na hranie) čo som všetko pozeral o viste tak ma neako moc nepresvedčila.(čakal som viac
) a potom nie každy vie v poho prejsť na vistu je tu vela takých ktory si vedia nastaviť IP mechanicky proste ani nevedia čo ale vedia čo všetko maju postlačať aby to spravili...a to je iba základ tak potom sa nečudujem prečo nadavaju, lebo to nejde tak ako boli naučeny a hned píšu na jednotlive fóra
-
D34Dlife
Star
no stiahol som SP1 a instalovalo mi ho 4 hodiny
... potom isiel PC dost blbo tak som ho dal restartovat ale trvalo to asi 30 min tak som ho musel restartovat tlacidlom na PC . Potom ked som zapol mozilu tak som si dal google a hned zamrzol. tento pocitac mi zobrazovalo asi 10 min. ... no tak som teraz na XP a fakt nwm co mam robyt
... na starom PC mi isla normalne
...
-
cORP.
Addict
toto ale urcite vistou nieje aj ta instalacia trvala prilis dlho nemas nieco s diskom ?D34Dlife napísal:no stiahol som SP1 a instalovalo mi ho 4 hodiny... potom isiel PC dost blbo tak som ho dal restartovat ale trvalo to asi 30 min tak som ho musel restartovat tlacidlom na PC . Potom ked som zapol mozilu tak som si dal google a hned zamrzol. tento pocitac mi zobrazovalo asi 10 min. ... no tak som teraz na XP a fakt nwm co mam robyt
... na starom PC mi isla normalne
...