To s tým príspevkom, zrejme nejaká chyba v db. S tým prehliadačom, neviem kde je chyba, lebo mne to ide aj na windowse cez firefox, aj na ubuntu. Moja verzia: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.3) Gecko/20061201 Firefox/2.0.0.3 (Ubuntu-feisty)
teraz som zistil, ze to robi len ked som na 218. strane (poslednej)..a nejde mi sa dostat nikam do fora (napr som dal do address baru priamy link na vtipy a vyplo ma)..ked vsak som na ostatnych strankach, tak to ide normalne, mozem ist kam chcem..
mne je to v podstate jedno, tu jednu stranu jednej temy ozeliem
\\vo windowse mi to nerobi, takze chyba bude zrejme u mna..
ako sa to javilo? písalo chybu? alebo ti len len zmizol kurzol keď si bol nad tlačidlom "poslať odpoveď"?
nikto iný nemal takýto problém, takže asi bola chyba na tvojej strane
Nie je to celkom chyba, ale v Štatistikách pri počte príspevkov za mesiac/týždeň počíta percentná len medzi prvou desiatkov, čiže 1.-10. majú dokopy 100 % a za celý čas fóra je to celé fórum. Nedalo by sa to ujednotiť?:)
Ja som dal odoslat a nacitavalo mi stranku aj hodinu v kuse a nic sa nedialo???...ale uz to ide tak v poho....a vo vazeni som nebol som sa pozeral......
Obdržali ste novú súkromnú správu na Váš účet na webe "www.hojko.com" od užívateľa "P41NK1LL3R" a súčasne máte nastavené upozorňovanie na túto skutočnosť. Novú správu si môžete prečítať kliknutím na nasledujúci odkaz:
to že ti prišla správa ti oznámi akonáhle ju niekto odošle. Problém je ten, že kým si ju neprečítaš, tak ju môže odosielatel zmazať. Práve to sa zrejme stalo
Hm tak v tom pripade by bolo vhodne aj na tuto skutocnost upozornit E-mailom, ak by to teda bolo mozne, kedze sa to stalo aj mne raz a nevedel som co sa stalo ale neriesil som to..
Jezis maria ludia, v poslednej dobe vymyslate same somariny. Naco ti bude email ze niekto ti napisal sukromnu spravu ale zmazal ju? Chyba ti to k stastiu?
[quote=""J""]Jezis maria ludia, v poslednej dobe vymyslate same somariny. Naco ti bude email ze niekto ti napisal sukromnu spravu ale zmazal ju? Chyba ti to k stastiu?[/quote]Nie Ja som si domyslel, čo mohlo byť vo veci. Ale chcel som vedieť, či sa chyba nestala niekde inde. Veď v tejto by sa malo upozorňovať na chyby, aby sa mohli odstrániť.
ono to ani nie je chyba, je to tak štandartne na každom fore. Dalo by sa dorobiť že upozorni aj pri zmazaní (ak ešte nebola prečítaná), no to sa zas nájde niekto s dotazom prečo mu spamujeme mail.