Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Su-Do taky detail. Oni tie karty nenosia so sebou.

Hlavne ked uz si spravis tu namahu mat 6 roznych, tak najslabsi clanok celeho planu by bolo stretnutie vsetkych a to asi nespravis len tak volne bez nikoho, ze mfp, pome si sadnut do parku na pivo, vsak o nas asi aj tak nebude vediet a nikto si nevsimne 6 ciernych limuzin so zadymenymi sklami ... :D

Inac klasika, 90% veci co sa stali bud niesu iste, alebo ich stihli este v tom dieli vyvratit. Klasika.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ale este zahadnejsie na Lincovom behu na zahranu bolo, ze nepotreboval kartu na otvaranie dveri...
som zvedavy ako ich v LA najde.... predpokladam, ze sa len tak ocitne v pristave a "aha" :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jackb napísal:ale este zahadnejsie na Lincovom behu na zahranu bolo, ze nepotreboval kartu na otvaranie dveri...
som zvedavy ako ich v LA najde.... predpokladam, ze sa len tak ocitne v pristave a "aha" :?
No v pripade poziarneho poplachu je bezpecnejsie, ked su vsetky dvere otvorene :)
Ale nerozumiem tomu, ze v tej serverovni nebol nejaky pohybovy senzor alebo nejaky system na otvorenie dveri v nudzi. Taketo nebezpecne systemy su asi iba vo filmoch :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Šu-Do napísal:no podla mna bol toto zatial najlepsi diel zo 4 serie... jedna chyba.. asi... sam hacker nevedel kde v tej budove budu servre... Michael vedel, pretoze ma nejaku tu inziniersku skolu a Lincoln to nasiel hned na prvy krat.. :D
no nad tym som sa aj ja pozastavil... a pridavam sa k tomu nazoru, ze tam bolo plno hluposti o routeroch. Je jasne, ze routery ziadne maily neukladaju :roll: a k tomu by ten "hacker" hned vedel, na ktory sa pripojit a kde to najde... proste nezmysel :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mne sa stvrta seria paci. Lincoln s tou sekerou bol genialny. :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Som spokojny s tymto dielom, bol celkom podareny. Skoda, ze sa zatial nevyvija Michaleova krv, ci Gretchen. Snad v dalsom dieli.

Najviac sa mi zatial paci postava Wyatta, vnasa zase do serialu nieco dramatickejsie.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

posledný diel ma úplne dojal. pekne to išlo tempom že vymyslíme si akciu, aby boli diváci v napätí, akciu vystupňujeme úplnymi blbosťami (michael nepovedal lincolnovi kde presne sú, ale lincoln ako skúsený inžinier zamieril priamo tam, kde predpokladal serverovňu, a čuduj sa svete, nepotreboval na to ani žiadne inžinierske vzdelanie), cez zrušenie a znovu obnovenie akcie, michaelove okamžité lúštenie kódov a GTA akciu zo získaním taxíka. proste snaha napchať do jedného dielu čo najviac akcie, ale absolútne to nie je niečo, čo by nútilo človeka netrpezlivo čakať na ďaľší diel. začína sa to podobať na niečo ako gossip girl, proste dá sa to kukať, kuknem diel, trošku ma to zaujme, za mesiac si na to spomeniem, vypnem mozog, kuknem ďaľší diel atď... ale už to nie je také že sa človek trasie na ďaľší diel, teraz mi je úplne jedno či bude pokračovanie zajtra alebo za rok.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Presne suhlasim s koshom, pocit ze sa do jednej ep snazia napchat milion veci a potom ani jedna nefunguje mam uz od prvej epizody tejto serie. Proste ked im zrusia akciu, 2 minuty sa nahanaju a potom ich bez slova zasa poslu do roboty, to je uz fakt trapne.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

GothaR napísal:No v pripade poziarneho poplachu je bezpecnejsie, ked su vsetky dvere otvorene :)
ja tie neviem...
na Zapade je 90% dveri vo verejnych budovach opatrenych napisom "keep shut"...
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Ak sa vám už séria nepáči tak to nepozerajte. A ak to musíte pozerať aspoň z povinnosti tak tu newhinujte o tom či to môže nemôže byť reálne a podobne. Ja viem, že kažý má svoj názor, ale riešiť tu blbosti typu, že Linc hneď našiel Michaela a 'hackera' a nepotreboval inž. vzdelanie, a že dvere boli otvorené a nepotreboval kartičku a podobne je podľa mňa úplne zbytočné...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

vôbec to nie je zbytočné, pretože to ukazuje na to že tvorcovia už na to kašlú úplne a idem i už len naozaj o tie prachy a o nič iné. a rozoberať si môžeme čo chceme, pokiaľ neporušujeme pravidlá fóra. aj dĺžku mojich chlpov na chrbte ak si o tom založím tému v príslušnej sekcii
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

'' vôbec to nie je zbytočné, pretože to ukazuje na to že tvorcovia už na to kašlú úplne ''

To je to isté ako keby si povedal že na to kašlú úplne od začiatku. Pretože aj hneď v tých prvých častiach bolo veľa chýb.

Napríklad v tejto novej časti riešili toto: __priloha__

+ koment : #1 Symbian už naštěstí dlouho nemám, ale takhle nevypadá příchozí zpráva. Michael toto napsal sám.
24:58
#2nevypada no, ze te nejvic prastilo pres oci to nevyplneny "To" v zahlavi ... podle toho se to asi nejlepe da poznat

Riešiť takéto blbosti mi príde choré. A keď sa mám vyjadriť k otmu, ako Linc 'vedel' kam ísť v tej budove, čo keď sa ešte predtým dohodli kde teoreticky by mohla byť serverovňa ? Čo ak bolo z toho auta vidieť kam zabočili ( michael a 'hacker' )
Prílohy
snapshot20080911145613bvq9.jpg
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

nemohli sa ešte predtým dohodnút - vidno že si to nekukal pozorne - pretože ako tam tí dvaja vošli, tak michael vychŕlil že podľa toho a toho tam a tam bude serverovňa, ciže dopredu to nevedeli, ale lincoln to nejakým zázrakom vedel hneď ako vošiel do budovy
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ved ale on to tiez mohol chvilu hladat len to nebolo v zaberoch. Tam bolo len ako vosiel so sekerou a potorm trih a zrazu uz bol pri nich. Takze povedzme dve minutky tam mohol pobehovat, alebo sa mohol psytat niekoho kde je serverovna. Ved pocas "poziaru" mohli byt ludia vystresovani, tak mu to mohli prezradit bez toho, aby im bolo podozrive, ze sa na to pyta.....nieco si mozte aj domysliet :roll:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Chcem sa nieco opytat.. ktora to bola cast 2. serii ked sa to skoncilo tym ako usb kluc Michael strcil do notebooku aby zistili ci je to dokaz o nevinne Lincolna? .. vtedy to skoncilo.. a potreboval som kolka cast to bola.. lebo neviem dalsiu ktoru mam v poradi stiahnut.. dikes
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

to bola epizoda S02E17....nie nepamatam si vsetky epizody, ale wikipedia ano 8)

///s04e04: konecne aspon trochu zaujimavy koniec epizody, som velmi zvedavy co bude buduci tyzden
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

jj, suhlas s mirakom, epizody sa lepsia imho jedna od druhej, nabuduce urcite zaujimavy diel
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Tak a uz je to stary dobry PB :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Konecne sa tam nieco zacalo diat, a tesim sa na dalsi diel :) hura
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

dobra cast... v podstate zatial kazda jedna bola lepsia ako ta predosla...
Sara ich teraz pekne do*ebala... som zvedavy ako to dopadne v dalsej casti.. ale toto neurobila prvy krat, predtym to bolo vzdy spojene s Brucom.. i ked aj teraz.. ale je to komplet na jej triko... inak ked jej volal do baru tak telefon len bzucal.. a potom na konci ked jej volal znova, tak uz zvonil.. cize si musela zapnut zvonenie, ale je zvlastne ze si nevsimla, ze jej niekto volal...
a dpc ked dostanu tu Scyllu tak tipujem, ze to bude urcite dajaka kktina.. mozno este aj teraz o tom scenaristi premyslaju, co by to mohlo asi tak byt.. no treba si pockat :P
Napísať odpoveď