Problem s USB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
job13bb
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Problem s USB

Príspevok od používateľa job13bb »

Takže mám taký problém, že keď zasuniem USB Flash disk do PC tak mi ho vôbec, ale absolútne vôbec nevie načítať. Nevie niekto ako by som ho mohol načítať? Pretože ho chcem naformátovať, ale keďže mi ho nevie nájsť, tak neviem ako. Mám podozrenie na vírus kt. napadol systémový súbor USB-čky autoran.exe ....čiže asi kvôli tomu to nechce načítať. :( :?
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

na inych PC ti ide? do ktoreho USB strkas? niekedy usb blbne a ide iba jednom pricom v druhom nie. skus teda strcit do ineho, zadne, predne...
job13bb
Light Star
Light Star

na inych PC tiez nejde....a skusal som to vo vsetkych potoch USB co mam v PC.
W0Lf
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa W0Lf »

Vsuniem sa sem ak dovolis.
Ja mam problem s tym ze ked chcem aktivovat USB 2.0 na mojej doske , musim ich instalovat z CD s drivermi .
otvorim obsah driverov pre USB 2.0 , a pise mi ze chodte na microsoft stranku a stihanite si SERVICE PACK 1 , tak ich aktivujete.
nainstalujem SP 1 , restart OS , vlozim USB kluc do portu USB 2.0 , a vyskoci mi to blbe okno zlte , a slavna veta - TOTO ZARIADENIE MOZE PRACOVAJ RYCHLEJSIE , VLOZTE HO PROSIM DO VYSOKORYCHLOSTNEHO PORTU USB . . .
job13bb
Light Star
Light Star

tak aj ti hned vysvetlim preco ti to pise.... ty mas asi starsiu MB takze na nej mas len USB 1.0 tak preto ti to vypisuje.... win proste vie ze mas USB Flash drive 2.0 tak ti to len vypise, ze ti to moze frcat aj rychlesie, ale to by si musel mat na MB taky USB port, cize 2.0 ... Viem to z toho dôvodu ze mi to tiez vypisuje na starom PC. :wink:
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Nemusi to nutne byt len tym, ze ma na doske iba USB1, mne tiez pise toto upozornenie dokial nenainstalujem SP2 prip SP3 (pritom mam USB2)
job13bb
Light Star
Light Star

no len ja mam napr. na tom starsom PC SP2 a robi to stale...takze to moze byt aj tym...ale kludne aj v tom co si ty vravel :) :?
Blindman
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Blindman »

skús ten disk pripojiť iným káblom (USB káble dosť často robia problémy)
job13bb
Light Star
Light Star

Blindman napísal:skús ten disk pripojiť iným káblom (USB káble dosť často robia problémy)
aj to som uz skusal.... ja by som chcel vediet ci na to neexistuje nejaky program? :?
MayDaySK
Star
Star

Vírus pri USB

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Vírus pri vsunutí USB kľúča!

Keď zasuniem USB kľúč tak mi to hlási vírus. Mám NOD32 a dá mi voľbu liečiť aj zmazať. Skúšal som u ibedve možnosti ale stále sa to pakuje. Tak už neviem čo stým. Tak som vám poslal screen že sa na to pozrite a poraďte. Len nepovedzte že to má ignorovať a preklikávať sa ďalej lebo ten USB potrebujem na odovzdanie práce do školy a učiteľ hovoril že nemáme nosť zavírené USB klúče a cédečká. Aj vo fotoateliéri keď som dával robiť fotky tiež upozorňoval ten ujo že je naňom vírus. Čo stým? A nerob to len pri jednom ale pri každom (máme dve) pri oboch to robí a skúšali sme ich aj na druho PC aj tam to robia.
Prílohy
Vírusové hlásenie pri vsunutí USB kľúča.
Vírusové hlásenie pri vsunutí USB kľúča.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zmaz odtial to autorun.inf
popripade sformatuj
dominik821
Novice
Novice

NEidu mi usb poradite mi

Príspevok od používateľa dominik821 »

nechcu mi nacitat ziadne usb poradite mi?

pocitac AMD Sempron tm Processor 2500+
1.50GHz,512 MB pamete RAM
ATI MOBILITY FIRE GL T2 T2e
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

najdi si unlocker a s tym ho vymaz... link: http://www.softmania.sk/Unlocker.html
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

cawte prosim mam problem nechcem vytvarat new temu.. tak pisem sem... : problem : Mam net ktory ide cez USB a pocitac to nechce rozoznat neviete preco ?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ak myslíš WiFi adaptér na internet , ktorý sa strká do USB , tak k nemu pravdepodobne potrebuješ ovládač. Choď na stránku výrobcu a stiahni si odtiaľ pre tvoj operačný systém. Win7 , Vista , XP.
hundak
Novice
Novice

Re: Problem s USB

Príspevok od používateľa hundak »

no asi ti nepriradi pismeno k jednotke vyskusaj kliknut pravy na tento pocitac potom spravovat a najdi sprava diskov a tam uvidis ci ti naslo usb a nepridalo pismeno alebo ci ho vobec nenaslo
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Vírus pri USB

Príspevok od používateľa Thommas »

MayDaySK napísal:Vírus pri vsunutí USB kľúča!

Keď zasuniem USB kľúč tak mi to hlási vírus. Mám NOD32 a dá mi voľbu liečiť aj zmazať. Skúšal som u ibedve možnosti ale stále sa to pakuje. Tak už neviem čo stým. Tak som vám poslal screen že sa na to pozrite a poraďte. Len nepovedzte že to má ignorovať a preklikávať sa ďalej lebo ten USB potrebujem na odovzdanie práce do školy a učiteľ hovoril že nemáme nosť zavírené USB klúče a cédečká. Aj vo fotoateliéri keď som dával robiť fotky tiež upozorňoval ten ujo že je naňom vírus. Čo stým? A nerob to len pri jednom ale pri každom (máme dve) pri oboch to robí a skúšali sme ich aj na druho PC aj tam to robia.

skus dakde s AVG, ja som to tak vedel zmazat...
MayDaySK
Star
Star

USB

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Tomika napísal:na inych PC ti ide? do ktoreho USB strkas? niekedy usb blbne a ide iba jednom pricom v druhom nie. skus teda strcit do ineho, zadne, predne...
A čím to vlastne je? Že niekedy reaguje na USB klúč z predu niekedy zo zadu? Lebo som už zažil že na niektorých PC lajdácky nezapoja predné USB vstupy ale na tomto čo mám teraz sú zapojené všetky keďže používam aj v zadu aj v predu. Väčšinu USB klúčov mi z predu zoberie ale jeden 32GB mi z predu neberie robí presne to ako sa na začiatku témy opisuje že PC nedá žiaden náznak že som ho vsunul, žiadna reakcia... Ale zo zadu funguje normálne len nechce sa mi stále zozadu dobíjať, vyťahovať stále PC z miesta a tak. Akurát jedna vec čím sa líši tento nešťastný USB klúč od ostatných je to že má 32GB a ostatné majú len 8 či 16... Je možné že predné USB vstupy majú zvlášť osobitný driver čo nepodporuje väčšie klúče?
mr.dred
Light Expert
Light Expert

Re: Problem s USB

Príspevok od používateľa mr.dred »

MayDaySK - podobný problém vyriešený tieneným káblom k predným USB. Na tých pôvodných krútených to robilo prasačiny. Niekedy pomôže ich skrútiť ešte viac - tuhšie.
Napísať odpoveď