my coke zone
my coke zone
kto ma nejaky kod ( platny ) z me coke zone ( coca cola ... ) nech mi ho posle ss dohodneme sa alebo karma 
Re: me coke zone
Ved ani karmu nemas a co chces davat?seko0408 napísal:kto ma nejaky kod ( platny ) z me coke zone ( coca cola ... ) nech mi ho posle ss dohodneme sa alebo karma
Mek: neviem trebars dobra dusa, ktora tam nieje zaregistrovana a colu pije ras za pol roka cize kod by jej bol nanic
maxxl: noaco ze nemam karmu ved ani ty nemas
hmm a co chcem davat ? dobry pocit na srdci niekomu zato ze mi pomohol
Kibo ty tu moc nevyskakuj a nerob si zomna chu*a ..
as taky drbnuty niesom, ten 100 bodovy vrchnak si us teras mozes strcit doriti snad ti este zo 1 bod prida ! 
maxxl: noaco ze nemam karmu ved ani ty nemas
Kibo ty tu moc nevyskakuj a nerob si zomna chu*a ..
s tvojim pristupom budem na mat srdci dobry pocit ak ta dakde poslem, nie ti davat dajaky vrchnakseko0408 napísal:Mek: neviem trebars dobra dusa, ktora tam nieje zaregistrovana a colu pije ras za pol roka cize kod by jej bol nanic![]()
maxxl: noaco ze nemam karmu ved ani ty nemashmm a co chcem davat ? dobry pocit na srdci niekomu zato ze mi pomohol
![]()
Kibo ty tu moc nevyskakuj a nerob si zomna chu*a ..as taky drbnuty niesom, ten 100 bodovy vrchnak si us teras mozes strcit doriti snad ti este zo 1 bod prida !
Re: my coke zone
Ta ty si na tom asi dos zle......seko0408 napísal:kto ma nejaky kod ( platny ) z me coke zone ( coca cola ... ) nech mi ho posle ss dohodneme sa alebo karma
Mohol si sam vidiet, ze mozu vyhrat aj ludia so 4 bodmi aj s 5. Ale zas na druhej strane posledne kolo, teda vcerajsie vyhral niekto kto tam dal nad 300 bodov. Sance su stale rozne.viper1993 napísal:no tak budem davat denne tak 100 bodov, proste sa chystam ten iPod vyhrat![]()
btw. nevie niekto kolko priblizne bodov je v jednom kole? nech viem aku mam sancu