krytie zlatého retrievera

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mito85
Star
Star

krytie zlatého retrievera

Príspevok od používateľa mito85 »

síce blbá otázka ale neviete koľko sa teraz berie za krytie zlatého retrievera?
Delije
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Delije »

mas psa alebo fenu? zvycajne je to tak ako sa dohodnes s majitelom toho psa... ked mas psa, sa to robi aj tak, ze mas narok na 1 stena...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Delije napísal:mas psa alebo fenu? zvycajne je to tak ako sa dohodnes s majitelom toho psa... ked mas psa, sa to robi aj tak, ze mas narok na 1 stena...
Alebo na hotovost v hodnote jedneheho steniatka. V podstate, cena steniat sa lisi v zavislosti od roznych faktorov - PP alebo bez PP, chovatel, chovna stanica, dosiahnute vysledky rodicov...
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

kinjeril napísal:Alebo na hotovost v hodnote jedneheho steniatka. V podstate, cena steniat sa lisi v zavislosti od roznych faktorov - PP alebo bez PP, chovatel, chovna stanica, dosiahnute vysledky rodicov...
Tak som to myslel :)
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

ja mám psa a šťeňa nechcem preto som sa pýtal že koľko si mám vypýtať :D
a jeho otec rodokmeň má (celkom slušný)ale jeho matka nemala a preto som nerobil ani pre toho môjho
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

mito85:Ani by si nemohol, pretože aby šteňatu vystavili rodokmeň potrebujú mať obaja rodičia rodokmeň a byť uchovení.

Ako bolo spomenuté, za krytie sa zvyčajne berie suma jedného šteňata, ak fenka nezabrezne, zvyčajne sa majitelia dohodnú na opakovanom krytí zdarma.

Ja osobne by som to nechal zadara, však nech si hafan užije :) je to bezpapierak, retrieverov je všade dosť a majiteľ(ka) bude mať s tými štenatami ešte dosť starostí a výdavkov..
Napísať odpoveď