to je tanec? vzivote som o tom nepocul, ani som to nevidel..
ked som si pozrel video toho jumpstyle-u tak mi to pripadalo ako sparing na taekwonde (naznaky kopov) + nejake prvky ludovych tancov
inak sa mi to celkom paci, ale nie ako tanec, ale len ako take blbnutie
Smejo..nie si sám, čo to v živote nevidel.. pripadá mi to celkom pekne.. ale nevyzerá to, ako tanec..ale ako skákanie do rytmu.. keby sú toľkí na parkete.. to skoro, ako pogo
omg to je shuffle resp. hardstyle shuffle... Hardstyle je len stýl hudby !!!
Mne sa viac páči shuffle ako jumpstyle, ale nieje zlý ani hardstep alebo starstyle.
c-walk na hiphop sa tancujete, čiže imho uplne o niečom inom ---
Ahoj lidičky no tak ja síce moc na Hardstyle ani Jumpstyle netancujem lebo nieje čas ale Milujem Hardstyle a mám ho doma okolo 10 gb len nemám žiadnu spriaznenú dušu ktorá by ho zdielala so mnou ak by niekto chcel nech napíše......
mne to pripomina viete co? predstavte si typicku scenu z americkeho filmu z 90. rokov: serif po velkom zatahu, oslavuje cela stanica v country bare a tam tancuju take country akoze 30 ludi na parkete a vsetci tancuju to iste. viete co myslim? nemozem si pomoct, ale strasne mi to pripomina jumpstyle
no ku hudbe neni to moj styl ku tamu tancu pripada mi to smiesne ale myslim ze neide o to ako to vyzera ale ze sa pri tom clovek uvolni a uziva si hudby ale osobne preferujem pogo a ska tanecek